koffikspor 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ko
  2. ko be or not ko be
  3. ko to tamo peva
  4. koa
  5. koagulasyon
  6. koagulasyon nekrozu
  7. koah
  8. koaka
  9. koaka com
  10. koaksiyel kablo

© 2008 - uludağ sözlük

koffikspor başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. koffikspor ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koffikspor nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» neden unlu oldugu anlasilamamis unlu » esen fizik » this ain t a love song » kisa boylu bayanlar » kurtler fasizm yapmaz fasist olan turklerdir » mute » kurtulus savasi emperyalizme karsi yapilmistir » kuresel krizi az hasarla atlatmak » ne mutlu anadoluluyum diyene » subyancilari hadim etmek icin yasa tasarisi » christina aguliera nin acun a varim demesi » yuruyus » uludag sozluk teki galatasaray cetesi » parayi bulunca sozluk degistirmek » salla maasini al basini » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ilk cinsel deneyimini erkekle yasayan erkek » yazarlarin yoneticilere yag cekmesi » fenerbahce huzurevi » yusuf simsek » iyi aksamlar lan haberleri veriyoruz » gunluk dil » fethullah gulen » yavsakimsi » benfica » 31 sayisi soylendiginde gulen insanlar » is gorusmesi sorularina alternatif cevaplar » unutma » zlatan ibrahimovic in nac brada ya attigi gol » can gidiyor » his