kocum benim be 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kocum benim
  2. hayat kocum o benim be
  3. kocum
  4. cal kocum
  5. nah alirsin kocum
  6. kocum ali kemal
  7. cok dikkat cekiyorsun kocum
  8. senden bir kocum olmaz
  9. kocum diye hitap etmek
  10. yuru be kocum kim tutar seni

© 2008 - uludağ sözlük

kocum benim be başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kocum benim be ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kocum benim be nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» izmir de yasayip manita yapamayan erkek » mahir cayan in ergenekon orgutu uyesi olmasi » yoksul olmek » yalnizlik omur boyu » facebook tan asker arkadaslarini bulan dede » allah zihin kacikligi versin » ray » buy more » ekmek bicaginin siddet simgesi olmasi » bugun girilen entry a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci