kocasini uyutan fransiz turistle plajda insan haklarini tartisan vale 

kapat
başlık 50 karakterden uzun. (19 karakter daha uzun)

© 2008 - uludağ sözlük

kocasini uyutan fransiz turistle plajda insan haklarini tartisan vale başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kocasini uyutan fransiz turistle plajda insan haklarini tartisan vale ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kocasini uyutan fransiz turistle plajda insan haklarini tartisan vale nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben ask oldugumu aglarim » flesh for fantasy » beyaz etli prens » ask sarsar » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » prenses perfinya da yakalanan star wars tadi » sozumona » cekememek » en iyi ikililer » thinking substance » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » kocasinin yaninda gaz maskesiyle yatan kadin » sevisirken sesleri duyulmasin diye muzik acan cift » gecegece » yasamsal tespitler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » cocuklukta sabah ve aksam sut icme rituelleri » kitap yazdigi icin hapse atilan insan » kardes turkuler » yeniceri » serdar akinan » ihsan oktay anar » tanrinin yoklugu » osman pamukoglu » deniz yilmaz » kavusamazsin orospu olur » bir sifat olarak kazim » bana bir opucuk verin yoksa galip donecegim » anneanneden duyulan atasozleri » ask onarir » hala icq kullanan insanlarin bulunmasi