kocasini haslayan bicaklayan ve isiran kadin 

kapat
  1. Özde, koca dayağına mahkum edilen ve genelde ise, erkekler tarafından şiddete maruz bırakılan tüm kadınların derdine derman olup intikamını almış kadın olup,

içinde kocasına karşı biriktirmiş olduğu öfkeyi sadece haşlama ya da bıçaklama veya ısırma eylemselliği ile gideremeyip ancak, tüm bu üç eylemi bir arada var ederek dindirme yolunu seçmiş,

farklı bir açıdan da üçü bir arada felsefesinin, kendisine şiddet uygulayan koca üzerinde karşı bir şiddet uygulama bağlamında gerekli yöntemlerin de kullanılması ile uygulayıcısı olmuş olup,

yılların ataerkil sistemince kadının ezilmişliğine artık dur diyen ve bu dur deyişin faturasını bir anlamda eşine kesen kadındır.

ilgilenenler için bir de link verelim de tam olsun.

http://haber.gazetevatan....d=183113&Categoryid=1
    #3517185 (bluevelve, 09.06.2008 23:14)
  2. cinnet sebebi kocasından kendisine ıstakoz yedirmemesi olabilir. kaynat, bıçakla, ısır. adabı muaşerete uygun bir serüven.
    #3517215 (Travman Olmaya Geldim, 09.06.2008 23:20)
  3. bunların sebebi bardagı tasıran son damladır sanıyorum. normal bir insan normal şartlarda bunu yapmaz.

(bkz: aile içi şiddete hayır)
    #3517228 (ParaNtez, 09.06.2008 23:23)
  4. (bkz: fotoğraflar için tıklayınız)
    burayı burayı http://www18.gazetevatan....at=3920&page_number=4
    #3517253 (www wwwwwwwwww www, 09.06.2008 23:26)
  5. kocasına kasaptaki et muamelesi yapmış kadın.

doğra*, pişir* sonra da ye*.
    #3517261 (filozofil, 09.06.2008 23:27 ~ 23:29)
  6. (bkz: delidir o deli)
    #3517307 (sungeria, 09.06.2008 23:36)
  7. (bkz: sadizm)
    #3517310 (Cevriye, 09.06.2008 23:37)
  8. (bkz: her başarılı erkeğin ardında bir canavar vardır)
    #3517311 (olmekistiyorum, 09.06.2008 23:38)
  9. mutfak robotu gibi kadındır.
    #3517314 (sandalye, 09.06.2008 23:38)

© 2008 - uludağ sözlük

kocasini haslayan bicaklayan ve isiran kadin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kocasini haslayan bicaklayan ve isiran kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kocasini haslayan bicaklayan ve isiran kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» karin » devrim » xx » kediye light sut icirmek » oglum 20 gunluk askerken mevziye gonderildi » dunyada herkes asker olsa olabilecekler » yigit ozgur esprileri » kurtuba kitap kafe » devlet erkani » ilk opusme » pilavdan ve ataturk ten nefret eden turk vatandasi » sizli bizli olmus bir halk » ogrenci evi eksikleri » the pit of hell » eyfel i satin alan hurdaci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » lutfu sehsuvaroglu » kuzen » ilginc isimler » cumle alem limited sirketi » yaran msn iletileri » israil in yeni kokarca silahi » otobuste size gelen mesaji okumaya calisan lavuk » tsubasa nin fenerbahce ye cevabi » jehro » degisen gundeme gore girdigi entryden utanan yazar » huznun isyan olsun » vladimir voskoboinikov » abant izzet baysal universitesi » 23 ekim 2008 galatasaray olympiakos maci » defans adaminin hat trick yapmasi