kocasindan dayak yiyen kadin 

kapat
  1. Üzerine kusulan kadındır. hep kokar , erkeğin açgözlülükle saldırdığı dünya fazla gelir , kadına kusar, arınır. gece saat iki parka bakan bir çatı katında oturmuş uykulu gözlerle şehrin gitgide sönükleşen ışıklarına bakmaktayız. bir çığlık, adamın teki duvara vursa bacağı kırılacak denli şiddetli darbelerle , onsuz yaşayamayacağına inandırılmış bir kadının derisini yüzercesine indiriyor darbeleri. ses yok kimseden , dilini yutmuş kadın, şaşkın, hali kalmamış belki de kabullenmiş, bir an önce bitsin diye bekliyor işkencecinin insafına sığınmış. küfrediyor adam, ve polis çağrılıyor, adam kaçıyor biraz önce erkekliğini yitirmiş olacak ki kaçıyor, dayaktan kaçıyor. kapılar duvar oluyor her kadın çığlığında, hapsedildiği, prangalı hayatında hep çığlık atıyor, kulaklarım çınlıyor , etim , içim, ruhum acıyor. boşluğa karışıyor çığlıklar, perçemle saklanıyor morluklar. saklama sen değilsin utanacak olan, sen değilsin dışlanacak olan, sen değilsin gözlerini kaçıracak olan, senin suçun yok kadın...
    #3298790 (invinoveritas, 21.04.2008 10:38)
  2. ask o dur, erkegin sahiplenmesi erkegin cilvesidir tokat oyle ogretilmistir kadına sesini cıkarmaz ya gidecek yeri ya da ekonomik ozgurlugu olmadıgı icin susar.
    #3298810 (baLim, 21.04.2008 10:52)
  3. fizik ve mali açıdan kocasından güçlü olamayan kadındır. *
    #3298901 (senaristanbul, 21.04.2008 11:20)
  4. tek başına ayakta duramayacağını zanneden kadındır.
    #3298928 (gilda, 21.04.2008 11:29)
  5. (bkz: mor çatı)
    #3298930 (araf, 21.04.2008 11:30)
  6. acizlerin kaba kuvvetine maruz kalan kadıncağızdır.
    #3298955 (koz tuna, 21.04.2008 11:41)
  7. haydi, hep beraber kahrolalım...

(bkz: #3203762)
    #3298966 (canabakan, 21.04.2008 11:44)
  8. kader ve maalesef cehalet kurbanıdır.

ben bilmem beyim bilir zihniyetinin ortaya çıkardığı bir zavallılık örneğidir.
    kendisi de, bir insana el kaldırabilecek kocası olacak o buzağı da acınasıdır.

kendisi de acınasıdır derken, kendi haklarına sahip olduğunu bilememesinden, hayatı kocasının ellerinde sanmasından bahsediyorum.
    #3299008 (otep shamaya, 21.04.2008 11:55)

© 2008 - uludağ sözlük

kocasindan dayak yiyen kadin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kocasindan dayak yiyen kadin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kocasindan dayak yiyen kadin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» oreo » yalcin granit » genclik dizisi karakterleri » hadis i serif lerin dogruluk orani » gopak » ilhan selcuk un 10 yil penceresiz kalmasi » ahmet mete isikara » my world » seri halde arti oy veren melek » cem yilmaz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci