kocasi icin 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. emine nin kocasi
  2. berberin kocasi
  3. afitap in kocasi istanbul
  4. seda sayan in yedinci kocasi
  5. victoria beckham in kocasi ve arkadaslari
  6. semra hanimin eski kocasi
  7. vicdansiz kadinin cuzdansiz kocasi
  8. eski sevgiliyi kocasi ile gormek
  9. emine beder in kocasi olmak
  10. travesti kocasi olan insan

© 2008 - uludağ sözlük

kocasi icin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kocasi icin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kocasi icin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » aktutun karakolu » kim en yakinindakini taniyabilir ki » sinemde bir tutusmus yanmis ocag olaydi » k i n » canta kullanmayan erkek » pilsener » starbucks » bayram sabahi » musebbek » zeyno baran » resmi nikah » olmeden once okunmasi gereken 1000 entry » melankoli » pleasure slave » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bionic » gunluk dil » sallasor » yeni baslayanlar icin yeni baslamak » the godfather » senin tespitin sana benim tespitim bana » kudret » izam » ipsiz recep » cagla kubat » hayrunnisa gul » el isi » izlanda » sehrin kaosunda cirilciplak ve sonsuz ozgur olmak » hayatinda hic budur iste butonunu gormemis yazar