kocaeli fuari yildiz bar zirvesi 

kapat
  1. 25 haziran çarşamba günü düzenlenecek olan zirvedir.
    (karegen, 07.05.2008 16:24)
  2. kocaeli fuarının eski tadının kalmaması nedeniyle sönük geçeceği düşünülen zirvedir. tabi umarım yamulurum. nerde o eski kocaeli fuarı, nerde şimdiki fuar...
    (pactasunt servanda, 07.05.2008 16:26)
  3. kocaeli'de gidilecek daha kötü bir yer seçilemedi mi diye sormak istediğim organizasyon.
    (arude50, 08.05.2008 18:43)
  4. kararı kesinleşen zirve. *
    (karegen, 09.05.2008 00:13)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» money » anne ben dun gece kadin oldum » yigit ozgur esprileri » okan bayulgen » sikkin » dolapdere big gang » baslik kliselerimizin meshur olmasi » ulubey in tarihi eserleri » yogurtlu karisik kizartma » cocuklar inanin » kardiyak » aile bireylerinden gelen komik sms ler » tavor » bizim sarkimiz » sessiz ve derinden » yore » ciddik kusu » edirne tarihi eserleri » algernon » ac milan » luke walton » yann tiersen » kiyamet gunu gazete mansetleri » kisa firin makarna » aclik kader olamaz » damatlar » zegna » kibris turk hava yollari » kankayla eve cikmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa