koca kavak yarildi 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. servi kavak uzun kavak
  2. uf kafam yarildi
  3. aha kafasi yarildi
  4. yer yarildi da icine dustu
  5. ay yarildi saat yaklasti
  6. koca popolu ve koca goguslu bir kadina kapi acmak
  7. koca koca kadinlarin bebek taklidi yapmasi
  8. maclarda koca koca adamlarin nah cekmesi
  9. kavak
  10. ali kavak

© 2008 - uludağ sözlük

koca kavak yarildi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. koca kavak yarildi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu koca kavak yarildi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» avrupa nin kuslari » vennus » yerli erotik dizi ismi onerileri » sirince » osuruk kokusunu pasifize eden don » ambassador » yazarlarin quit mesajlari » biricik suden » adam » karin » olmeden once sevisilmesi gereken tek erkek » kesmir » stephen appiah in menajeri » this ain t a love song » gece kusu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pozitif milliyetcilik » 270 ytl ile bir ay gecinmek » altizlara verilebilecek isimler » sokratesla » deniz demiroz » ilk once kim istifa edecek » besiktas » escinsel danisma hatti » sacriter » gozyasi » saci makineye vurdurmak » yildiz tilbe sarkisiyla sevismek » yipyip » teknik gezi » dedim