koala ggecim 

kapat
  1. 4.nesil yazar.*
    (miel, 15.07.2007 03:09)
  2. (bkz: akp ye oy veren insanlar/#1989498) rakam oyunu yapanlara rakamlarla cevap vermiş olan yazar.*
    (eagle is free, 23.07.2007 02:56)
  3. o kadar partinin yapamadığını sözlükte yapmış; din üzeriden ziyade direk ekonomik rakamlarla muhalefet etmiş, helal dedirtmiş, yazılanları birde kendisi araştırıp bulduysa helal olsun oglum sana dedirtmiş hoş gelmiş yazar.. (bkz: #1989498)
    (sadik 2 dost 1 hayat 1 olum, 27.07.2007 01:09 ~ 01:10)
  4. çok deli bir film arsivine sahip olan insan, daha ne diyeyim.
    (yarali kopek, 27.09.2007 20:02)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» avrupa yakasi dursun » flamenco turca » daga tasa birinci lig birinci lig bank asya » gyrados » yetkin dikinciler » kirikhan in tarihi eserleri » rapidshare den nefret etme nedenleri » de mysteriis dom sathanas » davut » ben seni asla » annabell lee » kuyular icindeyim » uluslararasi genclik kamplari » click » hayattan umdugunu bulamamak » reino de silia » thakaho » dunyadan inmek » kadin kumandasi » the sims 2 castaway » haftanin en begenilen entrylerini kotulemek » muslima com » umutla sevgilinin donmesini beklemek » bahce nin tarihi eserleri » ankarali elvan dalton » behcet celik » sulama cihazi mantigiyla calisan erkek boynu » tarihin sonu » bir rapperin gunlugu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa