koaka 

kapat
  1. online king, poker, bilardo (amerikan- 4 top- 3 top), yanık, okey, batak vb oyunlar oynanabilen zevkli internet sitesi.

genellikle kısaltmalar kullanılır. yeni başlayanlar için;

poker;

mec- mecburi
    v- vuruş

genelde bu ikisi kullanılır ör: 55555 mec+v gibi

king;

n- normal
    k- kanlı (burda oyuncuların ceza ya da koz seçme şansı yok el almazdan başlayıp koz maça ya kadar sırayla oynanır

s.a- selamun aleyküm
    a.s- aleykümselam

ki bunlar her yerde aynıdır

msd- müsade (ama sanıldığı gibi giden kişi söylemez. sizinle oynamak istemeyenler size msd der siz de gidersiniz)

h.g- hoş geldin
    h.b- hoş bulduk
    s.d- sorun değil

bunlar kalıplaşmıştır ve herkes genelde bunları kullanır

adresini de yazayım tam olsun

http://www.koaka.com
    (redwinemania, 27.01.2006 22:37 ~ 04.07.2006 11:48)
  2. acayip saran oyun bi oyun sitesi.3 ayımı tavlada geçirdim sonra naptım okadar zamanı nereye harcadım diye kafa duvarlara vurulabilir. (bkz: aman diyim)
    (sleepless, 12.04.2006 12:36)
  3. (bkz: gamyun net)
    (hebelehubele, 16.07.2006 12:13)
  4. reklam almadan yıllardır nasıl yaşadığını merak ettiğim oyun sitesi.
    (gorunmez, 22.04.2007 09:42)
  5. yaz aylarında eski canlılığı gözlemlenemeyen oyun portalı...
    (ustadiazam, 28.08.2007 01:02)
  6. eskisine oranla popülerliğini kaybetmiş güzel oyun sitesi.. king favori tabii ki..
    (inisiyatif7, 16.01.2008 19:47)
  7. king oynamak için tavsiye edilebilecek ender sitelerden olup; puanlama sistemi sayesinde oyuncuların puanını artırabilmek için fazladan gayret göstermesinden dolayı, kaliteli oyunlar oynayabileceğiniz eskinin oyunsaati com u.
    (mernardo mertolucci, 15.02.2008 11:41)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» gardi » umrun umrumdur » sozlukten durmadan ozel mesaj atan kiz » cin baskisi » kara mizah comic sans ms » got » ishal yazar » headbang » ankara enstitusu » politika dergisi » bluevelve » bir insanin en asabi oldugu an » gofret ekmek » sozluk bana dorduncu nesil bul lan allahsiz » pocker face » dolar milyarderi » leaves of grass » susamsokagi » kos bakisi » basak kocoglu » fatih terim in ingilizcesi » dugun » isi degistirgeci » deus » turkiye de sapikligin her gecen gun artmasi » vega » turkiye sizinle gurur duyuyor » cankan ismail yk koalisyonu » hayal mahali a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa