kliseye tersten bakmak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. hayata tersten bakmak
  2. tersten okunusun tersten okunusu
  3. al bu da tersten
  4. tersten okumak
  5. 7up un tersten okunusu
  6. hayata tersten baslasaydik
  7. atm de pin kodunu tersten girmek
  8. sigarayi tersten yakmak
  9. tersten seni seviyorum
  10. sana nin tersten okunusu

© 2008 - uludağ sözlük

kliseye tersten bakmak başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kliseye tersten bakmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kliseye tersten bakmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» el kol yapmak » darbelerin mesruiyetini sorgulayan gerzek » sadik abi » universite ogrencilerinin hepsine maas verilmesi » saglik kiraathanesi » ecele etmeyin hepiz sicarsiz » hayri potur harry potter a karsi » bmw yerine baska araba tercih etmek » kizlarin top sektirmesi » ben o eski ben degilim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games