klibin basindaki sallanan omuzlar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. lanetlenmis omuzlar
  2. kafa ve omuzlar
  3. omuzlar ve sirttaki killar
  4. hahaha nin basindaki zu
  5. besigin basindaki diploma
  6. direksiyon basindaki kadin
  7. firma isimlerinin basindaki oz saplantisi
  8. uludag sozluk un basindaki yeri
  9. basindaki yazmayi da sariya mi boyadin
  10. gorev basindaki memura hakaret

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

klibin basindaki sallanan omuzlar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. klibin basindaki sallanan omuzlar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu klibin basindaki sallanan omuzlar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about klibin basindaki sallanan omuzlar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» alain de botton » turnuvada dovusulen ninjayla sonra delice sevismek » cesaretsiz sevgili » ask suclari mahkemesi » google chrome » zeitgeist addendum » hem musluman hem irkci olmak » marpuc » kara carsafli chp liler » sirine » osuruguyla daglar yikan kisi » zehirli mantarlar » kucuk cocuk cuku meraklisi sapik misafirler » sozlukle ilgili istekler » extra ecclesiam nulla salus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » baskadir baska » aldim borcluyum verdim alacakliyim » hoscakal » 2 uzatmaya gerek yok kisaca istanbul zirvesi » somali korsanlari » hangi ask adil ki » unlulerin kisisel iletileri » hostempo » altin aramak » ctrl f » mortingen strasse » facebook taki fantastik gruplar » fabala » and all things will end » basliklari alt alta okumak