klaymen 

kapat
  1. 3. nesil bir yazar.*
    (gothic evil, 19.10.2006 08:39)
  2. dreamworks stüdyolarinin 1996 yilinda camurdan yarattiklari dünyayi ve karakterleri stop motion teknigi ile canlandirarak yaptiklari the neverhood isimli adventure oyununun ne idugu belirsiz bas karakteri.
    http://doo.nomoretangerin...ood/nevabout/bioklaym.htm
    (klaymen, 19.10.2006 11:30 ~ 11:32)
  3. ilk on entrysinden sadece ikisi türkçe olan üçüncü nesil yazar.
    rumuzunu hiç duymamıştım bir entrymdeki yazım hatası sebebiyle beni uyarana dek.
    ilk izlenim iyi yani,
    başarılı bir sözlük hayatı dilerim.
    (yasakani, 04.01.2007 00:50)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» tasa » hasyet » teenage » veli toplantisi » harf oyunlu cin entryler » melike guner » hendrix » gurgen oz » ucaktan dusen sahsin ruh hali » 792 sayili petrol kanunu » witchcraft » kurban keserken kendini yaralamak » hamdi bey e tesekkur etmek » banana joe » kahvehane televizyonunun onunden gecmek » turbanli plaj voleybolcusu » zorbey » kayitli uludag sozluk okuru » adam sandler » japonlarin kukularinin orman gibi olmasi » ancient devil worshipping » dani filth » yigit ozgur e deginiyorum kaliteli oluyorum ekolu » yumsak diye sakiz cignenen yildiz reklami » pelin karahan » hale caneroglu » 1890 » ideoloji » her ile bir universite yapmak a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa