klasik turk reklamlari 

kapat
  1. (bkz: oralet osman)
    (bkz: unutulmaz reklam filmleri)
    #461142 (j butterfly, 26.07.2006 00:48 ~ 00:50)
  2. jinglelarıyla beynimizi altüst eden reklamlardır.bütün gün takılır insanın aklına.hele bi tanesi var ki yazmak bile tüylerimi diken diken ediyo (bkz: var mı nazo gibisi)
    #461238 (fleary, 26.07.2006 01:10)
  3. yıllardır ev hanımlarına demediklerini bırakmayan calgoncu amcaların da yer aldığı reklamlardır.
    #461256 (kerrat cetveli, 26.07.2006 01:14 ~ 01:29)
  4. -milli piyangoda büyük ikramiye bu sene ne kadar
    -1 trilyon
    -ooooo, peki toplam ikramiye ne kadar
    -24 trilyon
    -oooooo

-bir bilmecem var çocuklar.
    -haydi sor sor!
    -çayda kahvaltıda yenir.
    -acaba nedir nedir?
    -bisküvi deyince akla,
    -tamam şimdi buldum.
    -her an onun adı gelir,
    -eti, eti, eti..
    #461267 (KIDD, 26.07.2006 01:16)
  5. diğer sektörlerin aksine türk'ler reklam konusunda fikir , yönetim , yapım ve çekim konusunda dünyada ilk sıradadırlar. Bazen çok salak reklamlar olduğu doğrudur ancak reklam olayında ne kadar ekmek o kadar köfte olayı egemendir.
    #461373 (uzaklarda, 26.07.2006 01:44)
  6. Lekelere dost,çamaşıra düşman sloganıyla ailemizden biri olmuş ace ayşe teyzemizin sapasağlam bembeyaz gömlekleri yırtıp ziyan ettiği reklamlardır.
    #4307973 (fuchsia, 02.12.2008 05:49)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

klasik turk reklamlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. klasik turk reklamlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu klasik turk reklamlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about klasik turk reklamlari. Copyrights of the articles are belong to their authors.