klasik turk fimi replikleri 

kapat
  1. -nalanım*, canım*, herşeyim*
    +yavaş ol fikret, çek ellerini...annem goster ama elletme dedi
    -!?!?!?
    #370502 (6.4.r.1.$.h, 24.06.2006 05:58)

© 2008 - uludağ sözlük

klasik turk fimi replikleri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. klasik turk fimi replikleri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu klasik turk fimi replikleri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» zlatan ibrahimovic » yaran bobiler resimleri » yeni hayat » pes 2008 » taraf olmak » 2 puan birakmak » 7 milyon euro » sigara » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » yabanci dil bilmek » zarkava » turlu cesitli » kulak » bogazici universitesi » tamirci ciragi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kuresel krizi az hasarla atlatmak » pilavi elle yemek » bionic » dagdan gelmis ayi » arabayi kadin gibi park etmek » a gothic romance » avrupa aslani » yaklasmakta olan ekonomik kriz » kara donlu kefere » italyan otuzbiri » pantolonun icine kazak sokmak » musebbek » turk kizlari » yabanci dilde egitim » sinan engin