klasik muzik varken metal dinlemek 

kapat
  1. zevk meselesidir. ayrıca yapılan araştırmalara göre klasik müzikle beraber rock ve metal müzik dinlemenin de zeka gelişimine katkısı oladuğu açıklanmıştır.
    Bebeklere anne karnındayken klasik müzik dinletilmesi bilinen bir uygulamadır. ancak anne karnındaki bebeğe rock ve metal müzik dinletilmesi ayaklarını ve vücudunu müziğin temposuna uydurmasına ve anne karnını daha şiddetli bir şekilde tekmelemesine yok açıyormuş.
    #3718680 (soytari kral, 25.07.2008 14:56)
  2. (bkz: senfonik metal)
    #3718686 (dunyanin en mutevazi adami, 25.07.2008 14:58)
  3. (bkz: silhouette)
    #3718689 (karin, 25.07.2008 14:58)
  4. heavy metal ile klasik müziğin birbiriyle ilintili olabileceğini aklına getirmeyen kişi tümcesidir. tanıdığım tüm metalciler-şahsım da dahil- klasik müzikten hoşlanır. ayrıca senfonik metal denen bir şey vardır ki, susayım en iyisi daha fazla utandırmayayım.
    #3718691 (firsatci kerim, 25.07.2008 14:58)
  5. "zevkler ve renkler tartışılmıyodu lan hani?" dedirten eylem.

bu arada;
    metal müzikte çok kullanılan, hatta metal müziğin oluşmasının bir nömreli etkeni olan seytanin araligi** ilk defa klasik müzik bestecisi richard wagner tarafından kullanılmış.

evet. kısa bilgimizi de verdikten sonra yorum getirelim. klasik müzik gayet kaliteli ve hoş, kabul ediyorum. ancak metal müzik de gayet zengin, metal müzik de enstürmanla yapılıyor*, metal müzik de güzel. ilgili söylem şöyle bir şey oluyor yani:

"tekirdağ rakısı varken yeni rakı içmek."

abicim zevk bu. öyle tırt ve anlamsız müzik dinlemiyoruz ki. sözler için kreator'a bak mesela. ben çok seviyorum sözlerini. enstürmental olarak bi' voice of the soul dinle.**
    anlamsız değil, hatta buna anlamsız demek çok anlamsız.

metal diye korn dinlerseniz değişir tabi iş.
    #3718726 (kara mi kizil mi, 25.07.2008 15:05)
  6. klasik muzikten haz almayip, metal muzik seven kimselerin gerçekleştireceği normal bir eylemdir.

(bkz: tercih meselesi)

(bkz: gereksiz basliklar)
    #3718773 (tanrica, 25.07.2008 15:13)

© 2008 - uludağ sözlük

klasik muzik varken metal dinlemek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. klasik muzik varken metal dinlemek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu klasik muzik varken metal dinlemek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yakisikli oldugu halde sevgilisi olmayan erkek » facebook » selpak marka kagit mendil » kisa boylu bayanlar » demokratik toplum partisi » hayata kusmek » fahiselerin botanik tinili takma isimler secmesi » osurunca guller acardi yuzunde » 07 ekim 2008 sozlukte kimsenin olmamasi » douglas forbes » gobekli » volkan arslan » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » promotor » blogger » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » yaran msn iletileri » 3 puanli sistem » siyah beyaz olum yasam » kirk yillik kefalim boyle got gormedim » marc reklamindaki cocugun sesinin hep ayni kalmasi » cinsel iliskide sevgilinin yuzunun eskimesi » sirince » soza » messenger tv » google 2001 » drake diener » 11 ekim 2008 turkiye bosna hersek maci » eleni karaindrou » sen asksin » kurt