klasik mantik 

kapat
  1. Mantığın konularını ilk defa Aristo toplu halde ele alıp ifade etmiştir. Bu nedenle Mantık;ın kurucusu Aristo kabul edilir.

Bu mantığın amacı, doğru düşünme yani tutarlı düşünme yollarını saptamaktadır. Tutarlı düşünme kendini akıl yürütmede gösterir.

Klasik mantık dille sıkı sıkıya ilgilidir. Çok defa biçimle ilgili olarak adlandırılsa da konuşma dilini kullandığı için, mantık işlemlerinde içeriğin etkisinden kurtulamaz. *

(bkz: aristo mantigi) (bkz: kuantum mantığı)
    #1983548 (xsentos, 22.07.2007 09:08 ~ 09:25)

© 2008 - uludağ sözlük

klasik mantik başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. klasik mantik ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu klasik mantik nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yarim kalmak » ofsayti anlamayan kadin modeli » olu sessizligi » ale » cikar ustundekileri ne dedigin anlasilmiyor » bebek okan » gunluk dil » prix l arc de triomphe » sozlukculerin blog adresleri » ne olur anla » dalinle masturbasyon yapmak » yapilmis en aptalca dalginlik » 2008 nobel fizik odulu » bir erkegin ilk sevistigi erkek olmak » madde 22 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » organik ask » yavsakimsi » sinemde bir tutusmus yanmis ocag olaydi » nah bu kadar » ozunu inkar etmek » ea games » ibu sozluk » tanisilmayan bir yazar tarafindan nefret edilmek » m y o buro yonetimi ve sekreterlik bolumu » welcome to the jungle » erkek jinekolog » internette kendini teshir etmek icin yasamak » i don t wanna know » cinsel iliskide sevgilinin yuzunu eskimesi » yuruyen merdivenin ciftler uzerindeki etkisi