kkkcrazy 

kapat
  1. gelişini dört gözle beklediğimiz çaylak aday adayı. (bkz: hadi artık ama)
    #482635 (drankmus, 31.07.2006 23:47)
  2. 3. nesil 100 entarili yazardır kendileri.
    #1661111 (pyndemonium, 19.05.2007 04:12)

© 2008 - uludağ sözlük

kkkcrazy başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kkkcrazy ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kkkcrazy nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» milli egitim bakanligi bursu » ha ha » docka » kurt nufus artisinin onlenmesi » salla maasini al basini » the tudors » galatasaray cafe crown » sigara icmedigi halde cakmak tasiyan tipler » luthite » akilli guzel uzun boylu ve sarisin » also sprach zarathustra » pratik nedenler » photofunia com » jeff buckley » 6 kasim 2008 benfica galatasaray maci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » fortunate » formul » chris keller » nubuntu » joyeux noel » yavsakimsi » hicbir iyilik cezasiz kalmaz » aguero vs messi » eksi sozluk ile uludag sozluk arasindaki farklar » molly sims » entry ve nick uyumu » kadin cantasinin icinden cikanlar » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » bluevelve » milliyetcilik sadece bir kibirlenmedir