kizmaz bana 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. bana ne bana ne deyip omuz silken hatun kisi
  2. hayal bana yakin yar bana uzak
  3. bana tesekkur etme yav sen de bana entry yaz
  4. de bana de bana kanal d bana
  5. oburu de gelmis hani bana hani bana demis
  6. bana balik tutmayi ogretme bana balik ver
  7. ayna ayna soyle bana verecek var mi bana
  8. bana gore ulan bana gore
  9. bana ayar verin ne olur bana ayar verin
  10. bana soz ver

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» musahip » enel hak » ahmet cakar » uc kelime so what » bahcesinde ebruli hanimeli acan ev » surpriz » sahdamar » arap sukru » var mi bir istegin insanlari » nazli ilicak » oy vereni tahmin etmek » yaratilani severiz yaratandan oturu » milliyet internet » bridget bardot » yan hakemin kalkan bayragi » sosislinin pistigi yerin uzerindeki kirmizi lamba » que » shots on target » civelek » masaj salonu » doa » recep tayyip erdogan stadi » bir adam bir ev ve huzur » severken terk etmek » hanimaga » vulcan » turklere ozgu davranislar » var misin yok musun nursel » 11 mayis 2008 ales a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa