kizlarin sawyer a bayilma sebepleri 

kapat
  1. lost dizisinde bir karakteri canlandıran (bkz: sawyer) gözlemlendiği kadarıyla kızlar tarafından oldukça çekici ve seksi bulunmakta. (bkz: dibi düşmek)

uludağ sozluk olarak bunun tespitini yapmak gereklidir.

şimdi efenim ilk olarak kızlar bu gibi bir karaktere ne maksatla bayılır. irdelenmesi gereken birinci konu sawyerin karakteri. gözlemlere dayanarak bu herifçioğlunun dizi içinde fırlama ve piç karakterini rahatlıkla söyleyebiliriz. buna karşın jack sorumluluk sahibi üstelikte doktor olmasına rağmen kızlar tarafından daha az beğenilenlerdendir.

öyleyse şunu söyleyebilirmiyiz , kızlar gerçek yaşamda olsun yada senaryolarda olsun eğlenilecek ve evlenilecek erkek ayrımı yapmaktadır. sahip olamayacağı ama hal ve tavırlarıyla sorumluluk sahibi olmayan yan gelip berduş gibi yatan laf sokan gammazlayan , yalan söyleyen , istifçi ve optimist tavırlı gelip geçici erkeklere yaklaşmaktadır. garibim jack da kendini bir arada grubu tutmak için çabalasın dursun.

bu tesbitimizin sonuna gelirsek sawyer eğlenilecek erkekler kategorisindeyken , jack ise evlenilecek erkekler kategorisine girmektedir.
    (gwaihiri, 07.09.2007 01:45)
  2. (bkz: kaslı erkekler)* *
    (t bag, 07.09.2007 01:47)
  3. sawyer'ın gizemli ve vurdumduymaz bir karakter olması.
    kızlar, vurdumduymaz erkekleri severler. üzerine bir de, "serseri" tipli olunca, deymeyin keyfe. doğanın kanunu budur.
    (bir avuc sacma, 07.09.2007 01:49)
  4. (bkz: lan sadece kızlar mı?) (sawyer'a bayılan erkek arkadaşlarım mevcut.)
    (bkz: oha)
    (magarnugus, 07.09.2007 01:49)
  5. (bkz: estetik operasyonla sawyer olmak)
    para hazır, bir doktor bulun da sawyer yapsın beni.
    (tenpura, 07.09.2007 01:52)
  6. (bkz: sawyer kim lan)

(bkz: sadece cüneyt arkın izleyen yazar)
    (sıpa, 07.09.2007 01:55)
  7. (bkz: kızların serseri tipli erkekleri beğenmesi)
    (pic mimar, 07.09.2007 01:56)
  8. (bkz: kızların piç erkek takıntısı)
    (sohodo, 07.09.2007 01:56)
  9. (bkz: hacı tanımıyon mu ya)
    (bkz: hani şerefsiz var ya adada işte o)
    (t bag, 07.09.2007 01:57)
  10. sebep sert yüz hatları ve gamzeleridir efenim.*
    (cilgin orman meyvesi, 07.09.2007 01:58)
  11. onlarcadır ve kızlar sawyer a bayılma konusunda yüzde yüz haklıdırlar. şimdi kabul edelim, sawyer denen şerefsiz çekicilik anlamında kızların gözüne hoş gelen ne varsa onla donatılmış. bir kendime bakıyorum bir ona, sonra "kızlar haklı lan" diyorum.

ama i.neymiş, öyle diyorlar sağda solda. çamurumu da atayım da.
    (rectoa, 07.09.2007 14:15)
  12. Sanırım sawyer a bayılmak için bi sebep aramaya gerek yok. Lost u bir kez izlemek yeterlidir(özellikle sawyerın denize yada göle girdiği sahnelerdn birini).
    (cyda, 24.09.2007 12:53)
  13. gamzeler, saçlar, gözler, vücut şekli, sertliği, dik duruşu, güçlü olması vb sebeplerdir.
    (karin, 08.05.2008 10:45)
  14. sahip olamayışları!
    (Vivendi, 08.05.2008 11:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» celine dion » sevgilinin gozleri » sex pistols » ogrenci komsularina yemek gonderen teyze » aq diyen kiz » agri esigi » for my sun » turk spor basini » bayilirim » nafia vekili » minik mavi balina » deli dumrul yasasi » ttnet musteri hizmetleri diyaloglari » adana demirspor » ders niteligindeki fikralar » memelere takma isim takmak » hincal uluc » biri forward mi dedi » bem kalesi » karasineklerin ellerini ovusturmalari » sadri alisik » ben hic sevemem » pirateturk net » sokemon » kufur » deniz bolukbasi » avokado » film izlemek » plantasyon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa