kizlarin pic erkek takintisi 

kapat
  1. ilginç bir durumdur. deveyi güdendeki devedir kızlar. güden de bu p.ç modelindeki erkeklerdir.
    hemen hemen tüm kızlar da bu p.ç erkekleri tercih eder. işin iç yüzü gördündüğünde ise hiçbir anlam veremezler.

yeşilçam filmlerindeki zengin fırlamaların günümüzdeki temsilcileridir bu erkekler. o hizmetçi masum kızların günümüzdeki modeli ise hemen hemen tüm kızlardır.

(bkz: her genelleme yanlıştır)
    (bkz: biliyorum)
    #1484761 (sid, 02.04.2007 21:55)
  2. dürüst adam takıntısı da denilebilir. biraz dü$ünürsek piç olmayan er ki$i var mıdır? ki "kırkından sonra azanı tene$ir paklar" lafı nereden gelmi$tir? er ki$i ne olursa olsun flagellasının pe$inden ko$an ki$idir ne yazık ki. hem de her zaman. kız milleti de aptaldır çünkü bir erkeğe a$ık olabilmesi için iq yetmezliği $arttır.
    peki niye piç? çünkü piç dürüsttür. öyle olduğunu kabullenmi$tir ve piçliğiyle barı$ık bir mutluluk huzur içinde ya$amaktadır. zaten efendi adam sıkıcıdır. tepkinizi kollar. "aman yanlı$ anlayacak" diye. niyet saklar. salaktır. piç ne$elidir.
    olay $udur: efendi erkek yoktur az votka vardır. fazla kaçırsın votkayı gör bak ne oluyor:
    (bkz: sarho$tum hatırlamıyorum)
    #1586323 (sidikli, 29.04.2007 19:41)
  3. (bkz: dayak yemek icin yalvaran insan)
    #1586381 (Schizofrenne, 29.04.2007 19:55)
  4. "yatakta iyidir" diye düşündükleri için böyle bir takıntıları vardır...
    #1586415 (gmail notifier, 29.04.2007 20:01 ~ 20:14)
  5. sevgilisinin hem romantik hem de maço olmasını isteyen kızların hissiyatina yakın takıntıdır.
    bu tip kızlar için ay isiginda dovulmeyi isteyen kiz benzetmesi yapıldığını duymuştum, bence hoş bir benzetme...
    piç olsun, gözü etrafta olsun, seni takmasın, kıymeti eksilmesin, güveneme ve gözünü üstünden ayırama; gibi bir durumdur.
    anlamak mümkün değil.
    #1586499 (cikolatavekahve, 29.04.2007 20:20 ~ 20:28)
  6. (bkz: kizlarin serseri sevgili meraki)
    #1586521 (gothic evil, 29.04.2007 20:24)

© 2008 - uludağ sözlük

kizlarin pic erkek takintisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kizlarin pic erkek takintisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kizlarin pic erkek takintisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kemal alemdaroglu » ozlemek » kid a diaries » doludur » dulgerbob inciryapragi » yaran yanlis okumalar » engin kudug » yuzyillardir akan cesme » zora neale hurston » ilk insanlar orijinal bizler cakmayiz a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci