kizlarin mesajlari 15 dakika rotarla cevaplamasi 

/ 2
kapat

1. bugüne kadar tanıdığım ve özel bir ilişki yolunda ilerlediğim her kızın öyle ya da böyle içinde bulunduğu fiil. neden böyle birşey yaparlar da sıradanlaşırlar anlamam. kendini ağırdan satmak telefon mesajlarına 15 dakika geçtikten sonra cevap vermek değildir kızlar, öğrenin artık bunu.
    #2434832 (illumination, 06.10.2007 13:14)
  2. karşılık olarak aynısı yapılmaması tavsiye olunan eylem. yapıldığı takdirde 15 dakikalık bir bekleme süresi olmadan * cevap alınması muhtemeldir.
    #2434843 (infectus, 06.10.2007 13:17)
  3. evet kızlar bugünkü dersimizde nasıl mesajlasılmalı onu ögrendik.

önümüzdeki ilk derste 'telefon sag ellemi yoksa sol elle mi kullanılmalıdır'ı veya 'blutut cıktı sen ne diyon ya' yı arastıracagız. kalın salıcakla.

(bkz: hayat okulu olarak uludag sözlük)
    #2434996 (mürekkep, 06.10.2007 13:58)
  4. sürekli msj atan sevgiliden daha önemli işleri olduğu için yavaş atıyor olabilir. asıl o sevgili mesajına cevap alabildiği için şükretmelidir. *
    #2435026 (pinaa, 06.10.2007 14:08)
  5. hayra alamet olmayan durumdur.
    #2435031 (gameguru, 06.10.2007 14:09 ~ 14:10)
  6. cevabı yazıp "yok yeterince laf koyamadım" yada "dur biraz daha naz yapayım" dedikten sonra yazılan mesajın silip tekrar yazmasından kaynaklanan olay
    kısa ama vurucu neler yazabilirim diye düşünme süresi de eklenmeli tabi.
    #2924499 (peizerat, 31.01.2008 12:06)
  7. (bkz: AĞIRDAN SATIŞ)
    #2925099 (fiftyfifty, 31.01.2008 13:55)
  8. romantik dizilerin yayın saatlerinde kızlara mesaj atılmaması gerektiğini belirten hede.
    #2925113 (akrep insani, 31.01.2008 13:58)
  9. kızların makyaj-banyo-kişisel ihtiyaçlar***-kuoför zamanları*** gibi hedeleri olduğundan ve gün içerisinde bunlara oldukça fazla zaman ayırdıklarından bu vakitlerden birine denk gelme ihtimali yüksektir. bundan geç cevap alınıyor olabilir. **
    #2925149 (carpe diem13, 31.01.2008 14:03)
  10. telefonun sesi kısık oldugu için mesajın gec görülmesi, ya da hatunun mesajdan daha önemli işleri olmasından ileri gelebilecek sorunsu mevzu. *
    #2925166 (noway, 31.01.2008 14:07)
  11. telefonun tuşlarını erkek kadar hızlı ve seri bir şekilde * kullanmayı beceremeyen kızların sebep oldukları hadise. Tabi sen bütün günü otuziki sevgiline birden mesaj atmakla geçirirsen, on parmak cep telefonu kullanma becerisini de kazanırsın.

Tabi bir diğer sebep de, kızların bekletmeyi sevmeleridir. Beklettikçe önemlerinin artacağını düşünürler. Erkeğin beklerken çektiği kabir azabının farkındadırlar ve bundan tuhaf bir zevk almaktadırlar ayrıca. böyledir bu, hayat tuhaftır, trenler filan...
    #2925175 (KIZILMASKE, 31.01.2008 14:08)
  12. mesajın telefona ulaşma zilinin ardından kız kişisinin içinde bir ben eksik olduğum çantasından telefonunu bulup çıkarması, tırnakları kırılmasın diye tuş kilidini nazikçe açmaya çalışması, mesajlar bölümünden yazılanı okuması, okuduğunu anlayabilmesi için işlemi bir kaç kere tekrarlaması, cevap olarak ne yazacağını düşünmesi, düşündüğünü anlamlı bir düz yazıya çevirmesi ve geri göndermesi arasında geçen zamandır. *
    #2925192 (bendoktordegilimhekimim, 31.01.2008 14:11)
  13. erkekler yazdiklarina cok dikkat etmediklerinden ilk aklina gelenleri yazarlar, ve kizlar erkekegin cok düsünmeden yazdigi bu mesajdan cok anlam cikarmaya calisir, bu anlami cikarmak cok uzun sürer, sonra birde kendisi geriye mesaj yazmak zorunda kalirsa yazdigini on kez siler bir daha yazar neden diye soruyorsaniz eger yazdiklarini yanlis anlayabilir mi acaba, söyle anlar mi böyle anlar mi bana söyle yazsa ben böyle anlardim diye kendilerini yerler, bu yüzden bu rötar ortaya cikar.*
    #2925232 (Ohrschmerz, 31.01.2008 14:16 ~ 14:21)
  14. heyecan yaratmanın bilincinde olan akıllı kızdır. düşünüyorum da, mesaj attığım aynı saniye içinde cevap geri gelse, "vaaaay, hocam pek bi gönüllüyüz he" olurdum yani.
    #2925246 (sadettin kanyak, 31.01.2008 14:18)
  15. deli gibi bir aşk mesajının içinde olumsuzluk eki bulunan bir kelimeden kavga çıkarmayı planlayan kız türü.
    #2925257 (KUROCK, 31.01.2008 14:19)
  16. aslında mesajın geldiğini farkeder ama kendi çekeceği mesajın önem kazanması için cevaplamakta acele etmezler.
    #2925261 (sleepwalker, 31.01.2008 14:20)
  17. o esnada sizi aldattıkları içindir. (bkz: bir gün herkes 15 dakikalığına orgazm olacak)
    #2925279 (ELeCTrO, 31.01.2008 14:23)
  18. çok akıllıca bir stratejinin eseridir. mesajı yollayan telefon başında beklerken esasında kızımız da telefon başında 15 dakikanın dolmasını beklemektedir. bu gecikme, bekleyen tarafta merak, heves ve hırs duygularını uyandırır. bekleteni her zaman gizemli duruma düşürür ki bu gizem arzuyu getirir.

(bkz: falan filan)
    #2925350 (bonkor banker, 31.01.2008 14:33)
  19. ince eleyip sık dokuyan günümüz kız neslinin genel özelliğidir.
    15 dakikada mesajı geri göndermeyi başarabildiyse bu taktire şayan bi harekettir.
    o mesaj ne beyin fırtınalarına olanak vermekte siz bilemessiniz tabi.
    gelen mesaja; önce uzunluğunun test edilmesi bakımından bir kez göz geçirmek suretiyle bakılır.
    2. adımda mesaj bastan okunmaya başlanır.
    3. adımda dikkat çekilen yerlere odaklanılarak bir kez daha özverili bir okuma gerçekleştirilir.
    4. adımda artık hatmedilen mesaja verilecek cevap kafada şekillenmeye başlar ve onun bir taslağı çıkarılır.
    5. adımdaysa artık yazıya geçirilir, bu işlem sırasında her cümle bir öncekiyle ahenk halinde mi dikkatle bakılır.
    +mesajı yazım işlemi bittiğinde taslaklara kaydedilir. gelen mesaj tekrar okunur , onun hemen ardından vakit geçirilmeden taslaklardaki mesaj okunur. yeterince iddalı ve anlaşılır oluşu ve karşındakini kapak edebilme seviyesi ölçülür.. onay verildiği zamansa geri gönderim işlemi başlamış demektir.
    *bundan yola çıkarak kızların erkeklerin attığı her mesajı hafızalarında tutabilmelerine şaşmamak gerektiği inancındayım
    #2925488 (chatLak, 31.01.2008 14:49)
  20. karşılık olarak 30 dakika rötarla cevap verilebilir.
    tabii, yeni bir atak olarak 45 dakika rötarı da göze almak lazımdır.

her şeye rağmen ekonomiktir. bu sayede kontör tasarrufu yapılabilir.
    #2926033 (filozofil, 31.01.2008 16:15 ~ 16:16)
  21. edebiyat derslerindeki roman incelemesi gibi bir şeydir,bu konuda ders ver desen verebilir...
    tek sebeple genellememek gerekir,sebep;
    kendini ağırdan satmak olabilir
    erkekler çok dikkatli yazmadıkları için esnek cümleleri analiz etmek suretiyle defalarca okumak gerekebilir
    en garibi de gecikmenin sebebi çevresindeki arkadaşlarından akıl alması olabilir.illa ki değişik kelimelerle,birbirine bağlı "değişik" bir msj olması gerekebilir hatun kişisine göre.
    Bu sebeplerin nedeni hatun kişisinin msj çeken kişiyi önemsediğini, geçiştirmediğini gösterir.
    peki bu kötü bir şey midir?
    #2926149 (nada, 31.01.2008 16:38)
  22. daha kötüsü için

(bkz: msn de 15 dakika rotarla cevap veren kız)
    #2926351 (belgarath, 31.01.2008 17:12)
  23. bu durumu bir yaşayan ben miyim bilmem de ne garip bir durumdur bu allah'ım. çin işkencesidir yeminle. o kadar sinir bozucu ve boktan bir durumur ki, siz mesaj çekip de bir karşılık beklediğinizde mesajınıza karşılık en aşağı 10 dakika sonra gelir. işin asıl berbat tarafı ise, siz bu anlarda kafayı yeme pozisyonuna gelirsiniz.
    bir de bu durumun şu hali vardır ki düşman başına bile olmasın. hoşlandığınız kıza mesaj çekersiniz o size cevap vermez. bin tane bahane uydurursunuz kendinizce. yok, "kesin kontörü yoktur"dan tutun da, "yüzde yüz hastaydı" ya varana kadar.

bu mesaj çekip de kızdan geç cevap/karşılık gelmesi muhabbetinin en kötü olan anı ise şöyle gerçekleşir. gecenin köründe siz de kendi odanızdasınızdır. kızımız da. bir mesaj çekip pusuya yatarsınız. lan gelmez karşılık. kızı karabasanlar mı öldürdü diye düşünürsünüz. bir şekilde dayanamayıp da bu durumdan şikayetçi olduğunuzda ise karşılık gelir.

"sen saat mi tutuyorsun?"

saat tutmuyoruz ama senin yaptığın da...

bu durumu yaşayan bir ben miyim? lütfen ses verin bana. yoksa sıyıracağım yemin ederim.
    #3168843 (bir gram uyku, 20.03.2008 21:19)
  24. taktiktir. teknoloji hayatmiza girdi gireli, bu tarz taktikleri gormekteyizdir. bir baska taktik yeri icin: msn taktikleri.
    #3168859 (nekibuki, 20.03.2008 21:21)
  25. bir taktiktir evet. böylece karşı tarafta ki kişi "yoksa cevap yazmıycak mı lan" diye düşünür, heycanlanır. amaç bunu sağlamaktır zaten. cevap yazınca da sanki lütfetmiş gibi bir hava oluşur.
    #3168875 (serenat, 20.03.2008 21:24)
/ 2
Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kizlarin mesajlari 15 dakika rotarla cevaplamasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kizlarin mesajlari 15 dakika rotarla cevaplamasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kizlarin mesajlari 15 dakika rotarla cevaplamasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kizlarin mesajlari 15 dakika rotarla cevaplamasi. Copyrights of the articles are belong to their authors.