kizlarin kendilerinden buyuk erkeklere asik olmasi 

kapat
  1. kadınların erkekte olgunluk arayışı ve bazen de güç tutkusu nedeniyle ortaya çıkan sonuçtur.
    #3708012 (nestra, 23.07.2008 16:05)
  2. her kızın bir kere mutlaka yaşadığı olaydır. sebebi erkeğin olgunluğuna kapılıp gidilmesidir.
    #3708024 (statik smiley, 23.07.2008 16:07)
  3. kızların kendine bir koruyan arama içgüdülerinden dolayı olabilecek durumdur. çünkü yaşça büyük erkekler daha olgundur kadınların/kızların gözünde. bundan mütevellit kızlar kendinden yaşça büyük eşler seçerler kendilerine.
    #3708027 (hallucinogen, 23.07.2008 16:07)

© 2008 - uludağ sözlük

kizlarin kendilerinden buyuk erkeklere asik olmasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kizlarin kendilerinden buyuk erkeklere asik olmasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kizlarin kendilerinden buyuk erkeklere asik olmasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pgsg » akp liysen akp li gibi konus » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » medeni haklar » damnation » disko krali » tck madde 318 » burt young » m m m » asistan hindistan » yusuf cemal keskin » bayramda aragonesin elini opmek » olmeden once acilmasi gereken 1000 baslik » teror » lens » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » ben butonunun sebep oldugu psikolojik sorunlar » eleni karaindrou » ufo » forever young » buymak » hz muhammed in benzerini bulma yarismasi » arabayi kadin gibi park etmek » buyuk ortadogu projesi » this ain t a love song » coco loco » kurdish rebels » pilotmont » oha dedirten gol videolari » mavi seker » xoxo