kizlarin kankasi olan erkekler 

kapat

1. genelde hayatı boyunca hiçbir sevgilisi olmamış olmasına rağmen etrafında onlarca kız arkadaşı bulunan ve bunlarla çok iyi geçinen erkek tipidir. "ya güzelim geçen gün çok kötü gözüküyodun çok üzüldüm toparla kendini" tarzında cümleleri sıkca kullanırlar. halk arasında "*m biti" olarakta adlandırılırlar.
    #427382 (teneke adam, 15.07.2006 03:42)
  2. -kanka ayağı ne ayağı derler bilirsiniz...
    -yavşa yavşa iyice yavşa kıza*
    #427387 (pencaplı yesil panter, 15.07.2006 03:44)
  3. Sevgili olamayınca elde kalan son olanak kankalığı kullanmaya çalışan erkek tipidir. Kızın erkek arkadaşlarıyla yaşadıklarını, sorunlarını falan dinledikleri çokça görülmüştür.
    #2126042 (heathcliff, 13.08.2007 18:45)
  4. zorla hadım edilmesi gereken, hadım hadımcık olması gereken ibnetorumsu, gs-fb maçı esnasında oturup kızlarla lak lak yapabilen, şaşılası erkektir.
    #2126070 (Saipsiz, 13.08.2007 18:49)
  5. (bkz: ibine)
    #2126155 (whynot, 13.08.2007 19:05)
  6. ilkokul yıllarında kızlar ile ip atlamaca oynayan erkeklerdir. isimleri ben de var;

(bkz: berk)
    (bkz: batu)
    (bkz: alper)

ilkokul yıllarında kutu kolayı ezip futbol oynayan erkekler ve bir ömür kızlar ile iletişim kuramayanların listesi ise;

(bkz: jakopaydin)
    (bkz: mehmet)
    (bkz: hüseyin)
    #2126188 (jakopaydin, 13.08.2007 19:11 ~ 19:12)
  7. sadece bununla yetinmeyip bunun yanında taş gibi futbol oynayabilenleri de mevcuttur. gayet de sevgili sahibilitesi olan insanlardır. bok atanlar genelde kıskananlardır. *
    #2502877 (go gunners go, 22.10.2007 10:28)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kizlarin kankasi olan erkekler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kizlarin kankasi olan erkekler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kizlarin kankasi olan erkekler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kizlarin kankasi olan erkekler. Copyrights of the articles are belong to their authors.