kizlarin icinde kizilcik bebek 

kapat
  1. bir şekilde kızların arasında kalan erkek çocuğu için, diğer erkek çocuklarının ona karşı koro halinde söyledikleri haince yakıştırma. *
    #207416 (july4th, 02.05.2006 21:51)
  2. kızlar aynı lafı şimdi söylese sonucu eski kizlar ve kucaklarinda bebek olurdu.
    #850581 (t square, 12.11.2006 23:11)
  3. zamanında bana söylendiğinde çok utandığım acilen kızların arasından uzamama sebep olan lanet tekerleme.ne yazık ki kızların arasından ayrıldıktan bi süre sonra ergenliğe girmemle farkettim abazan ortamının ortamının "kaskatı" yalnızlığını.şimdi olsa asla uzmamam takılırım kızlarla hep nasıl başlarsa ööle gidiyo çünkü...
    (bkz: hisli abazan)
    #850582 (faydamaksimizasyonu, 12.11.2006 23:11)
  4. x veledinin kızlarla çok samimi olmasının mahalleki arkadaşlarında oluşturduğu çekememezlik duygusuyla söylenen tekerleme.
    #3785123 (maydonez, 07.08.2008 20:51)

© 2008 - uludağ sözlük

kizlarin icinde kizilcik bebek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kizlarin icinde kizilcik bebek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kizlarin icinde kizilcik bebek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» tirto » step » anti din ekibi » canta kullanmayan erkek » pkk video yu izleyin ve paylasin reklami » angelina jolie » forever young » bilanco » genelkurmay baskanligi » sen ver goril abi istanbul da yasiyorsunuz » toskuru » sozluk yazarlarinin itiraflari » senin isin ankaradan bozuk yegenim » yuzme kolluguna kaymak » abberline » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevisirken dinlenecek sarkilar » romeo » groundhog day » bana bagiramazsin diyen sevgili » karnimac » spam sozluk yazarlari » tck madde 318 » le quattro stagioni » elven blood » kars fen lisesi » kadinlarla ilgili gercekler » sair uuserlardan siirler » tasdelen karakol baskini » seri eksi oy veren ibne » konusmayan adam