kizlarin gizli abazanligi 

kapat
  1. erkeklerin sürekli seks ve gördükleri kızı bafileme isteği duyduğundan emin(!) tecrübeli(kaşar) tecrübesiz tüm kızların aslında içlerindeki abazanlığın dışavurumudur. çünkü olayın aslına bakarsak çok güzel ve kompleksiz kızlar kendilerine göre mutlu olabilecekleri sevgili bulurken, çok güzel olmayıp üstüne üstlük kendini dünya güzeli sanacak kadar kompleksli kızların her fırsatta gayet normal bir eğilimi "abazanlık" olarak görmeleri düşündürücüdür. bu iki şeyi akla getiriyor. ya bu tipte konuşan kızların içinde lezbiyenlik eğilimi var ve erkeklerin de onlar gibi kendi cinslerine yönelmesi gerektiğini düşünüyorlar ya da sigortalı, maaşlı zengin bir koca bulana kadar cinsel organıyla kanka olmayı seçmiş bir abazanlık durumu söz konusu zira bir yerde abazan erkekler varsa abazan kızlar da vardır.

(bkz: kızlar da 31 çeker)
    (bkz: kızlar da sıçar)
    (bkz: kızlar da kusar)
    (bkz: kızlar da ossurur)
    #4206539 (aquarius, 09.11.2008 14:08)
  2. kızların ikiyüzlülüğü olarak da adlandırılabilecek hadise.
    #4304789 (KIZILMASKE, 01.12.2008 15:43)
  3. tercih edilmesi gereken abazanlık çeşididir.
    alenen salyalarını akıtarak dolaşmaktan, onun bunun içine düşmekten, herkesi rahatsız etmektense, saklı gizli, kendi kendine yapılması daha makbuldür.
    #4304906 (filozofil, 01.12.2008 16:13)
  4. genelde başbaşa film izlerken ortaya çıkar. ortam loştur. yavaşça yanına sokulur ve birkaç ufak ten temasında bulunur direk ürkütmemek için; fakat hanım kişinin içindeki şeytan dürtülmüştür artık. sevişmek kaçınılmazdır.
    #4304918 (alakasiz, 01.12.2008 16:16 ~ 14.12.2008 12:41)
  5. erkek- bak böyle konuşma gülerim canım
    kız - hayır hayatım, gerçekten doğru söylüyorum bak. gülmemelisin
    kız- kihkihkihkih, sana gül memelisin dedim. affet hayatım.
    #4304934 (yes comment, 01.12.2008 16:20)
  6. (bkz: şehir efsaneleri)
    #4304975 (jetlag olmus barbunya, 01.12.2008 16:31)
  7. gizli abazanlıktan kasıt bu abazanlığı gizli yaptıkları değil gizli kalmışlığından yani gündeme getirilmemişliğinden bahsetmektir. yoksa her salyasını akıtan sapıkları tüm erkeklere mal etmek, erkeğin kız arkadaşı yanındayken alelen sarkan içine düşen ve ilgili kişileri rahatsız eden abazan kızın gizli kalmış abazanlığının dışavurumunu görmezlikten gelmekle aynıdır. eğer her daim bir kızın karşısına rahatsız edici bir abazan çıkıyorsa bu kızın güzelliği ile ters orantılı bile olabilir.. * *
    #4305130 (aquarius, 01.12.2008 17:22)
  8. gizli kalmak zorunda kalan abazanlıktır. eğer kalmassa sonuçlar için;
    (bkz: kaşar) (bkz: orospu) (bkz: ortam malı)
    #4305192 (olumsuz fani, 01.12.2008 17:34)
  9. orta okul sıralarında oturduğumuz bi vakit kız arkadaşın biri önüme bakıp gülümsüyordu ne olduğunu ilk önce anlayamamıştım sonra ben de pantolona baktığımda oturuşumdan dolayı fermuar bölumü katlanmış ve çadır kurmuş havası vermiş meğersem kızın niyeti bozukmuş.
    #4305348 (karamuk, 01.12.2008 18:13)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kizlarin gizli abazanligi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kizlarin gizli abazanligi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kizlarin gizli abazanligi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kizlarin gizli abazanligi. Copyrights of the articles are belong to their authors.