kizi turban takinca allaha sukur diyen baba 

kapat
  1. bu aralar pek bir moda olan baba davranışını sergileyen babadır.
    (bkz: yeni yükselen değerimiz ümmetçilik)
    ya kızı türban takmayıp orospu olsaydı. olacak iş mi canımmm...
    #3495541 (zulfikardarbesi, 05.06.2008 00:59)
  2. türbanlıları namuslu, türban takmayanları orospu diye ayırıyorsa kendisi şerefsiz olandır, insan olamamıştır ama baba olmuştur.
    #3495563 (hayirli1i, 05.06.2008 01:02 ~ 01:03)
  3. kızı allah'ın emrini yerine getirdiği için şükreden babadır; inanan bir insan olarak yakışanı yapmıştır.
    #3495579 (grand ekinoks, 05.06.2008 01:06)
  4. dindar bir babadır. inanışı gereği böyle bir söylemesi nefes almak kadar doğaldır.
    (bkz: okuz altinda buzagi aramak)
    #3495589 (talihsiz sokak kedisi, 05.06.2008 01:08)
  5. kızı türban takan baba allaha şükreder elbet. neden öyle çok şaşırdınız ki? kime şükretsin tuncay özkan'a mı ?

(bkz: diyalektik ol canımı ye)
    #3495622 (tabudeviren, 05.06.2008 01:14)

© 2008 - uludağ sözlük

kizi turban takinca allaha sukur diyen baba başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kizi turban takinca allaha sukur diyen baba ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kizi turban takinca allaha sukur diyen baba nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» disko krali » iskender buyuk » ciktigim kizlari orgutlesem partim baraji asardi » battle cry » gofretten vermemek icin kardesime goturucem demek » spermler arasindaki diyaloglar » bazenn » taraf in yalan haber yapmasi » mcmxxiii » feridun duzagac » yat artik » ogrenci evi eksikleri » vatan sagolsun ama vatan garibanlarin vatani » soyleyemedim » sahtekar haci » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » the sims 2 » bioshock 2 sea of dreams » beymen » starbucks dan cikmamasina ragmen utanmayan insan » slow train » nutuk ideoloji kurucu bir metindir » cafe kafa » ohne sie » goztepe » danette ailesi » erkegin sevdigi kiza acilamamasi » devrimci testislerim yandi » cepteki bozuk paralarin jetona tam yetmesi » 999 canli polat alemdar » arap