kizamamak 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sevgiliye kizamamak
  2. artik kiro tiplere kizamamak sadece sasirmak

© 2008 - uludağ sözlük

kizamamak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kizamamak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kizamamak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» caylakliga derin manalar yuklemeye calismak » hak ve esitlik partisi » francisco guillermo ochoa magana » yagmur yagarken dinlenecek sarkilar » 21 inci yuzyilda hala ailesi ile yasayan genc » bir populer kultur magdurunun ruyalari » ataturk un karga kovalarken olmesi » benjamin linus » norton ghost » erdal guney » moderasyon » year book yourself » erotofobi » galatasaray formasi » susannah york » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » i wanna be your man » kardes turkuler » jet » nesquik » ayelet zurer » the mamas and the papas » bu kadin hep konussun ben hep dinlerim denilenler » uyumadan once the bards song dinlemek » gazman in osuruk bocegi tarafindan isirilmasi » islam ve demokrasi uyumlu mudur » gimenez » general motors » google » sex friend » sir isaac