kiz seni alan yasadi 

kapat
  1. oynak cilveli işveli bir elinde on marifet olan işini bilen güler yüzlü hatunlara denen bir cümledir.
    (namilka, 17.07.2007 22:49)
  2. (bkz: yersen)
    (chibiaya, 17.07.2007 22:50)
  3. guzel bir iltifattir. duyuldugunda insani pek bir mutlu eder. * *
    (yogurette, 17.07.2007 22:51)
  4. çok duyanların ( genelde )evde kaldığı söz öbeğidir.
    (duchesse, 17.07.2007 22:52)
  5. ben seni almicam manasına gelir kapalı olarak.
    (venividivici, 17.07.2007 22:52)
  6. mustafa sandal' ın jest oldu adlı şarkısında geçendir.

--spoiler--
    kız senin alan yaşadı,
    dertlerini de boşadı,
    mest oldu,
    vallahi jest oldu.
    --spoiler--
    (abberline, 17.07.2007 22:53)
  7. bahsi geçen kızın zenginliğini de belirtebilir. ileri görüşlü insanlar bu kızların babalarının tahmini ölüm yıllarını tespit edebilirler ve sonrası için planlarını yaparlar. aşk yerine para hırsıyla doludur bunların kalpleri.
    (chucklet, 17.07.2007 22:54)
  8. ah ah ah... ne zaman bir kıza feci aşık olsam hep söylerim bu sözü. ardından kız kafasını hafif yana eğip "bi daha söyleseneeee" der.

sanırım kızların dayanamadığı birkaç sözden sadece biridir. ben de yavşağın tekiyim.
    (avedis, 17.07.2007 22:56)
  9. yanlis anlasilmis sarki sozlerine örnektir.ilk çıktığı zamanlar ''kız senin anan yaşadı'' şeklinde anlayıp, kızın çok hamaratlı becerikli bir kız olduğunu zannederdim.
    (taharetmuslugu, 17.07.2007 23:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» pianotarium piano tribute to metallica » 01 ucu olan var mi » protestan muslumanlar » gul » yaran diyaloglar » diary of the dead » suleyman demirel » son ders » dumbbell » elma cayi » allah a inanmama sebepleri » nese sacmak » universal funeral » allah ini seven tutmasin beni » tomas sivok » yukari hinzevek camii » faruk ayakkabi » dertli dertli sicmak » cikolata bagimliligi » ucaktayken musayit bir yerde inebilir miyim demek » msn kullanmayan insan » ailecek izlenen belgeselde ciftlesen hayvanlar » yaran reklamlar » yaramazov kardesler » wanda rutkiewicz » adnan menderes » restless heart » die frochliche wissenschaft » entry ve nick uyumu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa