kiz ogrenci evinde yasayan erkek ogrenci 

kapat
  1. -olum var ya üniversiteye bi gideyim
    4 tane kız arkadaşım olacak.
    3 kızla eve çıkacam.

aylar sonra

-hacı sen hani kzılarla eve çıkıyordun?
    -ya konuşma olum ben kafama göre birini bulamadım o yüzden...neyse hadi ben kaçar yurt kapanıyor.
    #2972538 (abd i acz, 08.02.2008 19:00)
  2. şanslı öğrenci.
    #2972569 (gokphantom, 08.02.2008 19:04)
  3. abartılacak kadar iyi bir durum değil.*
    adam gibi maç muhabbeti yapamayan ve maç izleyemeyen erkektir.
    küfür etmeyi özleyen bir erkektir
    * *
    #2972622 (deepphysics, 08.02.2008 19:11)
  4. (bkz: erkek öğrenci evinde yaşayan kız öğrenci)
    #2972632 (brunglace, 08.02.2008 19:12)
  5. kızların erkek arkadaşından dayak yeme potansiyeli olan kişidir.
    #2973965 (zuhaaa, 08.02.2008 22:59)
  6. kızlardan birinin sevgilisi olabilir. doğaldır.
    #2973971 (mersa, 08.02.2008 23:01)
  7. evde kommensalist* bir yaşam sürmesi muhtemeldir.
    #2973990 (spaltula, 08.02.2008 23:08)
  8. gay olma olasılığı muhtemeldir.**
    #2974059 (speedygonzales, 08.02.2008 23:21 ~ 23:22)
  9. düşününce çoğu erkek insan için hayal gibi birşeydir. ama işin aslı ööle değildir.

1)en önemlisi budur bence. 3 kızın 3 ayrı siklusu vardır. Şanslı olmanız halinde bunlar kesişir. aksi halde 3 çarpı 1 hafta şeklinde, evde gergin- ota boka kızan bağıran- akabinde karın ağrıları sebebiyle asık bir suratla gezen 3 tane insan yavrusu vardır; fizyolojik ve yadırganmaması gerek bir durumdur; lakin çekilmez bir dönemdir.

2)her anlamda evde rahat hareket etmek, odanız haricinde neredeyse imkansızdır. mesela yazın boxer la dolaşmak hayaldir, özlenesi durumdur.

3)siklusun fizyolojik olması gibi erkek hormonlarının harekete geçmesi de fizyolojiktir. askılı bodyler, mini şortlar ömür törpüsüdür, kasıklara kramp sokucudur..

4)Futbol maçını trübin yaparak izlemek istiyorsanız erkek arkadaşların evine gitmeniz şarttır.

5)4 mevcutlu evde 2 kişi kaldıysanız, diğerleri bikaç gün yoksa, sevişmek kaçınılmazdır. sonrasında hiçbirşey olmamış gibi rol yapmak 'en iyi tokmakçı erkek oyuncu' dalında oscar a adaydır.

6)kendi aralarındaki kavgaya dahil olmak, ve de olası bir taraf tutma gafleti çok tehlikelidir, uzak durulası mümkünse ortamdan koşarak uzaklaşılasıdır.

7)wc de olduğunuz süre boyunca sifon u tazeleyerek sesleri kamufle etme zorunluğu vardır. kullandığınız tuvalet kağıdını atmak için çöpün kapağını kaldırdığınızda manzaranın kanlı ve midenizi kaldırıcı olma ihtimali çok yüksektir.

8) daha da say say bitmezdir, tavsiye edilmeyen durumdur, kazın ayağının öyle olmadığı ev arkadaşlığıdır..
    #2974094 (aratap, 08.02.2008 23:27)
  10. eli öpülesi baba öğrencidir. yahut baba adayı öğrenci.
    #2974104 (trixx, 08.02.2008 23:28)
  11. sevgilisi olan kızı, evin diğer sakinleriyle aldatacak olan erkek öğrencidir.
    #2974128 (devils advocate, 08.02.2008 23:33)

© 2008 - uludağ sözlük

kiz ogrenci evinde yasayan erkek ogrenci başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kiz ogrenci evinde yasayan erkek ogrenci ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kiz ogrenci evinde yasayan erkek ogrenci nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ertugrul saglam in istifa etmesi » dusunce baloncusu » insan » uzatmaya gerek yok kisaca kocaeli zirvesi » sol frame e gelmesi engellenmis basliklar » sokak kedileri » jean valjean » ibrahim yattara » up up and away » naja sosyopat » kultursuz dinazor » kurt coban » mevlut erdinc » kadinda en soguk bolge » bir boka benzemeyen minimal siir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » hop hop yukari » iett otobusune yer halisiyla binen denyo » pkk nin balonu cabuk sondu » ilk bulusmada pirlanta alan sevgili » ikile kocum » wicker park » yastigin islanmasi » yaran futbol spikeri replikleri » seyyar pilavci » anadolu rock » metrobus » ben erkeklerle daha iyi anlasiyorum » studyoda gerginlik » marjinal olmak icin gotunu yirtan ateist » kinis