kiz kaldirmak icin acilan tuzak basliklar 

kapat
  1. çakal yazarların "bana bir kız yetmez hepsini istiyorum" nidaları arasında açtığı başlıklardır.. salak olan kızların hemen sazan gibi atlaması yüzünden çakal yazarımız muradına erer.. onlar gider odalarına kalanlara da oturup doğası gereği birlikte olanlara laf sokma çabası düşer..

*
    #3784729 (fatal, 07.08.2008 19:20 ~ 19:21)
  2. (bkz: kız kaldırmak için vücut geliştirmek)
    #3784745 (www wwwwwwwwww www, 07.08.2008 19:22)
  3. (bkz: yemezler)
    (bkz: yine yakayı ele verdik iyi mi)*
    #3784753 (teodise, 07.08.2008 19:23)
  4. (bkz: kumpas kurmak)
    #3784757 (magius, 07.08.2008 19:24)
  5. açtığı başlığın altına entry giren bağyan yazar sayısıyla tatmin olan yazar şeysi .
    #3784765 (keskin sirke, 07.08.2008 19:25)

© 2008 - uludağ sözlük

kiz kaldirmak icin acilan tuzak basliklar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kiz kaldirmak icin acilan tuzak basliklar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kiz kaldirmak icin acilan tuzak basliklar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» nadas » franfurt kitap fuari nda harita rezaleti » munzur un 17 senfonisi » avon » latrell sprewell » hacettepe universitesi » leman » israil in yeni kokarca silahi » mehmet karasu » ab iliskileri » mina koyim » vatan gazetesi nin internet sitesinin kapatilmasi » hem cirkin hem fakir hem de onursuz erkek » kahraman turk silahli kuvvetleri » huznun isyan olsun » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mithat sukru bleda » cem yilmaz » yat artik » ephrat » ask i memnu » cikolata » bilgi icerikli entry » size insansiz ucak degil insan lazim » artik sevmeyecegim » the girl in the bloody dress » kocani orkestar » vatan sasar » the pit of hell » aci yedikten sonra aci aci bosaltmak » kanal 1