kiz arkadasin parasini odeyen tipler 

kapat
  1. kız arkadaşlarına ne kadar erkeğim bak gördün mü, ben ev geçindirir, çocuklarıma bile bakarım, ayrıyetten o kadar para verdik sende eşek değilsin bi gün bana verirsin düşüncesiyle yapılan davranıştır.
    ulan dürzü herif, o parayı sen mi kazanıyorsun sanki. baban eşek gibi çalışıyor sen ise kız arkadaşınla gezip tozuyorsun. ne lan bu, erkeklik mi şimdi. yok efendim benim olduğum yerde paraları ben veririm. aferim ver bakalım. o kız bir kaç ay sonra seni terketsin sen de kal sap gibi.
    kızlarda az değildir tabi. cüzdanını yoklama, yok bir sonraki ödemeyi ben yaparım, olmuyo ama bak gibi laf ebeliği yapması. ne güzel anasını satayım. böyle gelmiş böyle gitsin de mi..
    #3394851 (www wwwwwwwwww www, 14.05.2008 01:56)
  2. babamın salak olarak nitelendirdiği tiplerdir, gerçeği mi söylüyor yoksa parasını kızlarla yemememi istediği için mi bilemedim. ona kalırsa kızların parası yenmelidir.
    #3394873 (ifrit, 14.05.2008 02:02)
  3. "kimin parasıyla kimi doyuruyorsun?" şeklinde bir soruya maruz kalması gereken tiplerdir.
    #3394882 (gothic evil, 14.05.2008 02:05)
  4. -bugün kız arkadaşım yok beraber takılalım mı?
    -oluur
    -kaç para?
    -ne kaç para?
    -off salağa denk geldik.

tanım: çok salak adamlardır.
    #3394889 (or something, 14.05.2008 02:10)
  5. böyle gelmiş böyle gider bir kuraldır, gayet yerindedir, uygulamayan ibnedir.. demeyeceğim tabi ama ödeyenlere laf söyleyenler az biraz ..öhöhö ..

aslında doğrusu önce davrananın ödemesi.. ama pislik yapmak yok iyi niyetli olun lan azcık..
    #3394894 (citir gorunumlu bayat biskuvi, 14.05.2008 02:11)
  6. ilişkinin başlangıcındaki erkektir. ancak ilerleyen safhalarda da durum böyleyse -kız ve erkeğin ekonomik durumlarının aynı düzeyde olduğu varsayımında- buna ilişkinde ziyade kiz tarafi emperyalizmi denebilir.
    #3394900 (grand ekinoks, 14.05.2008 02:14)
  7. +aşkooom ben veririm
    -olurmu canım duymamış oluyum
    +yaa ama ama peki o zaman
    -bak vermiceksen uğraştırma
    +???
    #3394951 (pepe le pew, 14.05.2008 02:45)

© 2008 - uludağ sözlük

kiz arkadasin parasini odeyen tipler başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. kiz arkadasin parasini odeyen tipler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kiz arkadasin parasini odeyen tipler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ridvan i bitirecektim » dramafon » giden » tatile cikmadan once ampulu sondurmeyi unutmayin » sir isaac » yumurta kirmayi yemek yapmak sanan kizlar » rosa bombolini » muezzinin esiyle yakalanan imam » green street hooligans » liberal a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci