kiyamam sana 

/ 2
kapat

1. deplasman otobusunün vazgeçilmez bestelerindendir. özlenilesi günlerin hatırasıdır.
    #2956867 (devils advocate, 05.02.2008 22:37)
  2. duyunca insanı tebessüm ettiren söz.
    #2989820 (imper, 11.02.2008 23:27 ~ 23:30)
  3. dinlerken gözümden akan yaşlara engel olamadığım leman sam şarkısıdır. niye böyle zamansız çıktın karşıma? bekle desem beklermisin beni? ya kavuşamazsak, ya o hayalindeki kişi ben değilsem, o güzel yüreğin yine kanarsa? kıyamam sana...
    #3186004 (strepto35, 24.03.2008 22:10)
  4. bu şarkıyı duyduğunuz anda ne işle meşgul olursanız olun, donup kalırsınız.
    leman sam ın müthiş yorumu ve şarkının naifliği karşısında suratınızda garip bir ifade oluşur.
    sözlerin vuruculuğu sebebiyle gözleriniz dolar.
    böyle tuhaf duygulara sürükleyen bir şarkıdır.

karanlık gecelere ortak edemem seni
    kıyamam kıyamam sana
    #3277884 (peizerat, 16.04.2008 16:01)
  5. koskoca şarkının beni etkileyebilen kısmının "karanlık gecelerime ortak edemem seni" olması ne garip! acaba bu yüzden mi çok yalnızım. her gece farklı biriyle uyansam bile, koklamak ve öpüşmek olmadan nafile bu dünya!
    #3684582 (toddy taker, 18.07.2008 22:31)
  6. baha' nin damar sarkisi. kiyamam der ama kiyar demlenen bunyelere.
    #4286577 (bairam hoshtempo, 27.11.2008 04:50)
  7. çok seversiniz. oda sizi çok sever. araya giren her demli her şekerli şey sizi sizden koparamaz. her daim bir alternatif ararsınız. bulursunuzda. tamamdır olmuşsunuzdur. herşeyi tamamdır. böyle sürüp giderken;
    ansızın birşeyler olmaya başlar. çekersiniz kendinizi. bakarsınız ilişkinize yorgunsunuzdur, biraz ara vermek iyi gelir diye düşünürsünüz. arayı verip yeniden beraber olursunuz. özlemdir aşkınızı kavuran. dahada mutlu olabilirsiniz yeniden.

ancak bazen öyle olaylar vardır ki; siz sevseniz de o sizi sevse de olmaz. olamaz. komple bir senin icin senden vazgecerim kaosuna sürüklenirsiniz. bilirsiniz sevildiğinizi, sevdiğinizi ama bir şekilde bitirmelisiniz herşeyi. bir karar alıp öncesinde karakterinizden ödün verirsiniz, kişiliğinizi değiştirirsiniz. sonra birton ağır laf eder onu üzersiniz. zamanla o sizden nefret etmeye başlamış yeniden bir hayata sarılır hale gelmiştir. sonra yoluna bakar ve o önündeki mutlu günlere ilerler. siz mutlu olursunuz onun mutluluğuna. ama o kadar yalandan gelirki sizin mutluluğunuz ona; hep bi ard niyet arar. işte tam olmuştur. içiniz yana yana yüreğiniz bağıra çağıra onun için ondan vazgeçmişsinizdir.

işte tam bunları düşünürken gülümserken onun fotografına bakıp, hediye aldığı bardaktan yudumlarken çayınızı ve sizi artık kesmeyen sigaraları çekerken içinize leman abla tüm gülümsemenizi göz yaşlarına karıştırır o inanılmaz tatlı sesiyle. dalarsınız hayallere şarkı eşliğinde ve sonu yaklaştıkça gerçeklere dönersiniz. şarkının son kısmı yeniden gülümsemenize yardımcı olur;

"ellerimde acılar ellerini tutamam kıyamam kıyamam sana
    yollarımda ayaz var yaklaşma yollarıma kıyamam kıyamam sana
    karanlık gecelere ortak edemem seni kıyamam kıyamam sana"
    #4286590 (bydnvr, 27.11.2008 05:09)
  8. ortalıkta daha çok bir hayat kadınının oğluna anlatmak istediklerinin konusu olarak dolaşır. bir de bu açıdan dinlendiğinde haklı olma ihtimalleri çok yüksek.
    #4286624 (kLeoPitiRciK, 27.11.2008 06:17)
  9. çaresizliğin tarifini yapan en hoş parçalardan biri. dinledikçe alışıyor insan ayrılıklara, uzaklıklara, hep böyle oluyormuş demek ki deyip sineye çekiyor.
    #4437811 (elabebek, 29.12.2008 23:01)
  10. gözlerine baksam hayat duruyor, içini içime alsam, her üzüntünü ben yaşasam, sen hep gülümsesen.
    #4437915 (sea deniz, 29.12.2008 23:18)
/ 2
Copyright © 2009 - uludağ sözlük

kiyamam sana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kiyamam sana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kiyamam sana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about kiyamam sana. Copyright of the articles are belong to their authors.