kivircikoglan 

kapat
  1. kıvır kıvır bir yazar adayı.. hoşgelmiş.. *
    (the kene, 03.07.2006 13:59)
  2. doksan tane entry girdikten sonra nihayet yazar olabilmis , hosgelmis oldugu soylenen uuser *
    (kıvırcıkoğlan, 05.07.2006 22:04)
  3. en kısa süreli yazar oscar'ını elinde bulunduran, an itibariyle yeniden çaylak kişi.. kendisini fast&furious şeklinde tanımlamayı uygun görüyor, hele bi soluklan arkadaşım, nefes nefese kalmışın diyorum..
    az bi dinlen, formatı bi gözden geçir, yine bekleriz kişisi..
    (hidrojen, 06.07.2006 01:17)
  4. çok kıvrak yazar. * *
    (donudusmusasker, 19.12.2006 22:39)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» sari kirmizi » playstation store » zulfu livaneli » araba alarmi » polisin hastane acil servisine biber gazi sikmasi » sozlukte sabahlamak » blast » fikret kuskan » acid rain » alameda » betsson » aile bireylerinden gelen komik sms ler » anlamak » guntekin onay » sf2 » sozlukten kiz dusurme teknikleri » fakir sozluk yazarlari » norah jones » how soon is now » enez in tarihi eserleri » dania » doktor v » danacilar koyu » crystal ball » z smart » honest » jansoldier » shadowhook » anneler gunu nde alinacak en guzel hediye a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa