kitap zamani 

kapat
  1. zaman gazetesinin ücretsiz aylık kitap ekidir. best sellerlardan hariç okumaya değer birçok kitap ve yazar hakkında önbilgiyi edinebileceğiniz bir dergi.
    #729670 (white pages, 13.10.2006 00:06)
  2. her an her yasta zamanın olmadıgı okunası yazarların lezzetlı sunumlarıdır
    #731170 (nllss, 13.10.2006 11:08)
  3. halkımızın büyük çoğunluğunun kaçtığı zaman.
    #731184 (kekistanlihobbit, 13.10.2006 11:19)
  4. http://kitapzamani.zaman.com.tr/
    #1301133 (keserim ulan topunuzu, 13.02.2007 23:56)

© 2008 - uludağ sözlük

kitap zamani başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kitap zamani ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kitap zamani nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pocket phone » stratosfer » fatih terim in maasi » sisman insana soylenen laflar » yamyam yiyen yamyam » yanlis anlasilmis sarki sozleri » true blood » atma kaydirma manevrasi » aglamak isteyen sozluk yazarlari » entry takip » max j » beady belle » nefes kesici » her seyi tenkit ediyor hicbir sey yapmiyorum » patatesli » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » carlito » ratso rizzo » arabesk muzik dinlememe nedenleri » erkan » posta gazetesini haydar dumen icin alan insan » sinan kaloglu » atarax » 2009 formula 1 sezonu » nadas » sait faik abasiyanik » eli iste gozu oynasta » sosyalist basbug » susperia » gergedanlar gibi sevismek » haber7 com a gonderilen bir okur mektubu