kitap okunmayan bir ulkede kitap calmak 

kapat
  1. bir nevi ütopyadır... neyin ütaopyası peki ?

kültürlü olmanın ütopyası. aklı sıra o kitaptan dersler çıkaracak, birşeyler öğrenecek, bilgilerini başka

arkadaşlarıyla paylaşacak, belkide emperyalizme karşı açılan savaşı kazandığını ilan edecek... zaman gelecek belkide

bir iş sahibi olacak, ticaret yapacak, birşeyler satacak, hiyerarşi kurallarını o önceden tırım tırım karaladığı sınıf

ayrımını uygulayacak, eski günlerini unutacak büyük adam olacak...

dedim ya ütopya...!
    (deeplomatt, 05.08.2007 15:12)
  2. belki de düzgün türkçe kullanacak...

at gözlüklerini bırakıp ufkunu genişletecek...

başka düşüncelere saygıyı öğrenecek...

diye devam eden ütopya olmayan hede.
    (filleri kurtaran adam, 05.08.2007 15:17)
  3. (bkz: ziyan olmasın)
    (2humbucker1single, 05.08.2007 15:20)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» imge kitabevi » hakkaniyet » makarnali pilav » john bonham » metin turkcan » antkart » uhu » izmir in tarihi eserleri » guzellikle insan oldurmek » tek basina bir paket spagetti yiyebilen ogrenci » ahlat » d2c » torrent search toolbar » mango » sari kisla » semih senturk » bergama nin tarihi eserleri » rocco siffredi » kotu oylanan entry ye sevinmek » hoten atcuy ayaklanmasi » dogum gununde helva yemek » tuvaletten sonra elini yikamayan mevkili yonetici » money » parmak aralarinda perde cikmasi » peyker » tango » where we gonna go from here » the last legion » procrastination a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa