kitap okumaktan sikildim 

kapat
  1. **
    kitap okumaktan sıkılan kişi söylemi. muhtemelen öğrencidir.
    #2731301 (tulbentustundesakiz, 22.12.2007 20:53)
  2. Gözleri agriyan , basi dönen kisidir.
    Yada gercekten sikilgan tiptir.
    #2731321 (CitLemBiK, 22.12.2007 20:57)
  3. kitap okumayı yaşam şekli halime getirmeyen bünyelerin sarfedeceği gereksiz söz öbeği.
    #2946171 (sahaf, 04.02.2008 01:21)

© 2008 - uludağ sözlük

kitap okumaktan sikildim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kitap okumaktan sikildim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kitap okumaktan sikildim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kankaya asik olmak » v for vendetta » akilli fisler » afrikaner » gama bomb » babayi da al git » 1 ay boyunca sadece yumurta yemek » sari ceketliler » senden cocugum olsun istiyorum » asker karisi olmak » tay tay » yenilgiden sonra rakibi tebrik eden futbolcu » 300 samatyali » uludag sozlukteki sarilar » topraktan yaratildigina inanan angut insan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tkp » calisinca oluyor » sehit verince milliyetci olan toplum » metrobus » mother north » tikky mouse » topyekun savas » yazarlarin aslinda demek istedikleri » iktidarsiz jigolo » yas yetmis is bitmis » hirsizin yanlislikla ogrenci evine girmesi » tayyip oglunu askere gonder » rs ne la » abdulmelik firat » nickaltima entry girildi mi diye killanan yazar