kitalar 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. sindirilmis kitalar
  2. kitalar arasi
  3. turbanlandirilmis kitalar
  4. bindirilmis kitalar 2
  5. bindirilmis kitalar
  6. puslu kitalar atlasi
  7. kitalar arasi balistik meme
  8. kitalar arasi grip salgini
  9. yezid in yasayip kitalar dolasmasi
  10. bindirilmis kitalar degil 1000 dirilmis kitalariz

© 2008 - uludağ sözlük

kitalar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kitalar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kitalar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sevgilinin eski sevgilisi » inanmak istenilen yalanlar » insaat fakultesi » test cozerken muzik dinleyen hoduk » belizelilerin sozluk yazar olmasi » little girl in bloom » mother north » istanbul universitesi sbf » sunni » sahin k nin sirlar dunyasinda rol almasi » poseti yikayip balkona asan anne » zoraki tanim » seni bulmak icin cok kurbaga bafiledim diyen erkek » fenerbahce nin tsl de taraftar sampiyonu olmasi » evire cevire » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliyi kaybetmekten korkmak » msn de yazisirken virgul kullanan insan » sevgilisini bara goturen erkek » 300 samatyali » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » mutlulugun resmi » edirne » resim dersinden kopya cekmek » shy » sol » yaran msn iletileri » sisme koltuk » maradona nin aziz baskanim beni al demesi » dedeyle okcuyla futbol oynanmaz » turkce