kitabin sonunu okumak 

kapat
  1. genellikle uzun kitaplari okuyamayacagini dusunen kisilerin merak edip kitabin son sayfasini okumalari ile gerceklesen olay. **
    #179180 (bilmem, 18.04.2006 19:03)
  2. kitap okumanın verdigi zevkin icine eden eylem
    #179188 (dopdop, 18.04.2006 19:05)
  3. çok anlamsız gelecektir.fakat kitap sonuna dogru yaklastıkça taslar yerine oturmaya baslar.meger o son sürpriz bir sondur.bütün sürprizin içine etmiş olursunuz kendi ellerinizle.
    #289605 (birhosseda, 29.05.2006 14:45)

© 2008 - uludağ sözlük

kitabin sonunu okumak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kitabin sonunu okumak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kitabin sonunu okumak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» amigurumi » tanri » nefesim nefesine » erkekleri kullanan kizlar » irkci saman ile irkci musluman savaslari » pro lisans » ehliyet sinavi » susannah york » iskender buyuk » kiz olmak » kacak kelebek » los lunes al sol » ernesto che guevara » john frederick lewis » pes 2009 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » guney kore » 17 asker sehit olurken halay ceken milletvekili » tanri vs insan » iyi geceler sozluk ben yatiyorum » polat alemdar in eroinman olmasi » 3 telli bass gitar » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » ote yandan » erik gerets » the usual suspects » starbucks her gun 170 bin litre suyu bosa akitiyor » ati radeon hd 3850 » umut sarikaya » aseksueller mi dover escinseller mi » galatasaray bayragi