kitab i duvduvani 

kapat
  1. y. hakan erdem'in yazdığı, dün ve bugünün iç içe geçilerek anlatıldığı, kah tarihin eski sayfalarında, kah 2000'li yıllarda gezinen, kuvvetli bir betimleme gücüne sahip, okunası kitap.
    (asiti kaçmış kola, 12.08.2006 14:07)
  2. kitabın 3te1i osmanlıca olduğu için çok zor okunan ve zor anlaşılan bir kitaptır
    .
    (nakreb, 15.07.2007 22:49)
  3. aslında hikayesi güzel olan ama osmanlıca kelimelerin fazlalığı nedeniyle yavaş ilerleyen kitap.
    (baskalaricehennemdir, 08.05.2008 04:36)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» rasim oztekin » benim adminim isini bilir » centro cikolatali gofret » turkiye de yasamasina ragmen mac seyreden insan » www wwwwwwwwww www » insanlar plan yaparken allah yukardan gulumsermis » diyarbakir in tarihi eserleri » banyan » ask kanseri » uzaklastirma » bir ilk yardim teknigi olarak sigara icirmek » akin eldes » zaman » 30 yas » sequel » sinegin iki on ayagini ovusturmasi » bayilirim » cildirin » capi goren cevre aci » cagdas » sinavlarda grup yapilmasi » memnun kaygisiz in basbakan olmasi » degil hediye bir cicek bile almayan sevgili » vurursa gol olur » berberin ayna tutmasina kil olmak » dusun tasin azicik da kasin » alo josef k » karmaya oynamak » alternatif var misin yok musun diyaloglari a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa