kist aylik ucret 

kapat
  1. turk telekom'un adsl kullanıcalarını bir anda şok eden ücreti. efendim işte 2 ay ücretsiz üyelik falan diyorlar doğrudur ama aboneliğin başlangıcı ile ücretsiz üyeliğinizin devreye girene kadarki süresi ücretsiz değil. işte o süre ilk faturaya ekleniyor.
    #3170464 (prosiner, 21.03.2008 03:25)
  2. yağlı bir telekom kazığıdır. limitliden limitsize geçerken de bu kazığa oturturlar. beni oturttular ordan biliyorum.
    #3684212 (Kajmer, 18.07.2008 21:13)
  3. Ay içinde abone olunması veya hız artırımı yapılması durumunda işlem tarihinden ay sonuna kadar alınan ücrettir. örneğiğn 4 gb limitli internet kullanıyorsanız ve ayın 10 unda bağlantınız başlamışsa ayın 10 undan sonuna kadar geçen süre için alınan ücret kıst ücretidir. bu durum türk telekom un bir aylık peşin ücret alması dolayısı ile ortaya çıkar. ortada kandırmaca falan da yoktur ayrıca. doldurulan senetlerde ve fatura arkasında gerekli açıklamalar bulunmaktadır. şikayet etmek yanlıştır, kıst ücreti kullandığımız kadarını ödediğimiz ücrettir.
    #3703642 (ExeLaNcE, 22.07.2008 18:56)

© 2008 - uludağ sözlük

kist aylik ucret başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kist aylik ucret ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kist aylik ucret nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» guney kore » faati » soguk espri » oasis » golf sahasindan harekat yoneten komutanin ulkesi » erkeklerin guzel kadin zaafi » genpatech » cahil kalabaliklar tarafindan linc edilmek » yer yarilsa da icine girsem denilen anlar » mehmet usta » sozumona » hrant dink » lost dizisi stv de yayinlansaydi olabilecekler » merkez bankasi ndan once dovize mudahale etmek » serdar akinan » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sevgiliye tapmak varken tanriya tapan insan modeli » kemal was gay » crossfire » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » kimse yazmazsa ben yazarim » ve tanri kadini yaratti » seri eksi oy veren ibne » autoshow 2008 » simdi onlar dusunsun » asil tendonu kopsa stad inlermis » deniz feneri » asker kocasi olmak » umut etmeyi umut etmek » recep ivedik 2 » nina s tragedies