kispeti dusen bedevinin drami 

kapat
  1. Kıspet dediğimiz olay genelde yağlı güreşçilerin üzerlerine giymiş oldukları siyah deriden pantolon olmakla beraber altına iç çamaşır giyilmez.Dolayısıyla kıspetin düşmesi durumu herkesin malumu olduğu gibi çeşitli atraksiyonlara neden olacaktır.

(bkz:kıspeti gotten düşen bedevinin sıkıcısı bağdattan gelir.
    bahtsız bedeviyi çölde kutup ayısı sıkar)
    #3428047 (shinedoor, 21.05.2008 19:35)

© 2008 - uludağ sözlük

kispeti dusen bedevinin drami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kispeti dusen bedevinin drami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kispeti dusen bedevinin drami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» latince » basak dasman » amed » deatly » edin » moderasyonun online kisi sayisiyla oynamasi » akilli beni bulmaz deli kicimdan ayrilmaz » serkan cagri » gazete bayiinden cumhuriyetle milli gazete istemek » havlayan ibne kopek » sebnem gursoy » silerken tazi canlandirirken tosbaga moderator » yaprak dokumu » sozlukte takim kurup milli takim yerine oynamak » balik etli erkeklerden hoslanan kizlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » tanga ve seksilik » necati sasmaz in oyunculugunu begenen insan » sle7in » sozlugun en kaliteli ve en mukemmel yazari olmak » sevmekten yorulmak » olagan cinayetler » ulkemin sevecen durust sempatik hanimlari » renault clio » sogan ekmek » cumle alem limited sirketi » recep tayyip erdogan i itici yapan detaylar » batililarin butun yabancilara terorist demesi » sair uuserlardan siirler » kill for you » bizden kacmaz