kismetse insallah 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kismetse
  2. kismetse ilk tercihine yerlesecek bu sene
  3. nasipse ucarim kismetse sokarim
  4. insallah
  5. umarim vs insallah
  6. seneye insallah
  7. afiyettesinizdir insallah
  8. her cumleye bir insallah
  9. bozmaz insallah
  10. hayirdir insallah

© 2008 - uludağ sözlük

kismetse insallah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kismetse insallah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kismetse insallah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bilgi icerikli entry giren yazarlar » savci zekeriya oz un yegeninin goz altina alinmasi » fenerbahce nin turkiye kupasindan cekilmesi » bursa da ne ariyoruz zirvesi » kurtler » entry ve nick uyumu » kks jsa sdjhs das » amed » yagmurlu bir gunde gormustum seni » patates » everything is gonna be alright » cesitli tarzlarda muzik dinlemek » mustafa kemal ataturk » le gazetta della sport » yalniz kalma » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bu entry basligin sozluk icindeki durumu ile ilgili » pes 2009 » sebastian emiliano xavier » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » iyi oylanan entry i tekrar okumak » baka mindre men » yat artik » tukurukle penalti noktasi belirlemek » arap » jehro » kultur koleji » 16 ekim 2008 uludag sozluk tsk dusmanligi gunu » allah » new jersey de raki icmek » dandolo