kismet olursa 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kiz olursa ickin erkek olursa askin
  2. cem kismet
  3. kismet
  4. ismet bu ne kismet
  5. kismet bufesi
  6. kismet kandirali
  7. hayirli kismet
  8. kader kismet
  9. hayirli bir kismet
  10. kismet degilmis

© 2008 - uludağ sözlük

kismet olursa başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kismet olursa ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kismet olursa nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatih terim in maasi » f a von hayek » evil perfection » 30 eylul 2008 global ekonomik kriz » uludg » rakibinin en kotu resmini habere koyan gazete » 20000000 » senza fiato » garantiarkadas com » yaran msn nickleri » basimlama lorenz » anadilde ibadet etmek » beynimizin yuzde onunu kullaniyoruz yalani » bilyeli gazoz » hirco » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » naturally » eski sevgiliyi unutmanin yollari » kirmizi baslikli kizin ormana girememesi » congma » bebek okan » gunluk » kill for you » fatih terim in gs ye geri donmesi » taraf a yayin yasagi » ramazan guzel pide falan » recep tayyip erdogan » yagmurlu bir gunde gormustum seni » ulusozluk nba fantasy league » beyaz ekmek » ilkokul kufurleri