kismen 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kismen pragmatist
  2. gel beni kismen yelle
  3. ab nin muzakereleri kismen askiya almasi
  4. turbana kismen karsi cikmak
  5. kismen haczi mumkun olan seyler
  6. anliyorum ama kismen gotumden anliyorum

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» bir oturusta 2 bucuk litrelik fanta icmek » yaran diyaloglar » albay drake » politika dergisi » muesses nizam » aziz nesin » burak bora anadolu lisesi » 1887 » hop osurup hop kalkmak » sen alo demeden once » joker » kur an okunurken sandalyede oturan first lady » hasretim sarhos » senin boyun birden atacak » kardes turkuler » 1938 » fotospor » corabi cikarmadan sevismek » allah ini seven tutmasin beni » oyuncakdunya » talat pasa » hale caneroglu » dolunay » burning bridges » birakti hepsi » sevgiliyle sarilip cirilciplak uyumak » neset ertas » kabatas zeytinburnu tramvayi » galatasarayli taraftarin fenerbahce yi alkislamasi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa