kisladankampuse 

kapat
  1. 4. nesil çaylak ünvanına sahip, en kısa zamanda çaylaklığı üstünden atması beklentilerimiz dahilinde olan yazar kişi.
    (wakabayashi genzo, 20.07.2007 17:48)
  2. sözlüğe çok fazla girmediği anladığım, "yeterince entry si oylanmayan" ancak güzel şeyler yazabilen sözlükteki en hoşuma giden 5 yazardan biridir. kurt cobain e olan ilgisiyle takdirimi kazanmıştır.
    (serenat, 04.09.2007 16:51)
  3. uludağ'da henüz çok bi şey yazmamışsa da, yazdıkları okunmaya değer kişidir.
    valla bak arkadaşım diye söylemiyorum. *
    (wakabayashi genzo, 11.09.2007 16:10)
  4. omer sarlak paşa nin anilarini anlattigi kitap ismidir.
    (karakuzusu, 03.03.2008 19:04)
  5. tanımakla tanımamak arasında kaldığım yazar... kalemi güçlüdür...
    (barko, 14.03.2008 23:44)
  6. duygu yüklü yazılarıyla kendini takip ettiren yazar.
    (ivanpenaltovski, 19.04.2008 01:49)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» k dergi » kaynak » olar » anne olmak » tavlada gelen zari kafiyeli soyleme » yuruyen merdiven » yengec » sema tombaz » yagiz » vakit » lover you should ve come over » kafasina laptop dusen adam » chloe o brian » batan gunes » bu asansor 3 kisiliktir » askerde yatak yapmak » dunyaninenmutevaziadami » alimacgraw » uuserlerin deviantart adresleri » muhammed suicmez » tek kisilik cafe koltugunda sevismek » tehlikenin farkinda misiniz » sefa reis » aferin cocuklar hep boyle » cok bilmeden konusan insanlar » champions online » anneye sigara ictigini soylemek » how soon is now » shockwave a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa