kiskanmiyorum cunku nefissizim 

kapat
  1. aktris eşlerinin, karılarının film ve dizilerdeki sevişme sahneleri için, kıskanmıyorum çünkü eşimin işi bu! ile aslında demek istedikleri.

(bkz: itirafçıların aslında demek istedikleri)
    #1242104 (debian, 01.02.2007 13:59)

© 2008 - uludağ sözlük

kiskanmiyorum cunku nefissizim başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kiskanmiyorum cunku nefissizim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kiskanmiyorum cunku nefissizim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dr cureklibatur ve bay arkin » evrim teorisi » samuel beckett » michael skibbe » secim » lenovo » erotofobi » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » avea11 » get up » beni susarken bolme » mutlu ol yeter » stephen appiah » konsantre matik » turk solu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » mona lisa ya bakip 31 cekmek » ernesto che guevara » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » bir sehri sevmek » silence is golden » golf kuvvetleri komutanligi » ve altin portakal gidiyor » kuresel finans krizi icin cozum yollari » sozluk yazarlarindan vogon siirleri » olen mankenin seksi fotograflari icin tiklayin » bekaret onemsizdir diyen kiz » gossip girl » super mario bolum sonu bayragi » aysengruda » sputnik operasyonu