kiskanmiyorum ama kazanmakta bi yere kadar yani 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. o kadar yani
  2. bir yere kadar
  3. guzellik de bir yere kadar
  4. gittigi yere kadar
  5. seviyorum desen de bir yere kadar
  6. gidilebildigi yere kadar gitmek
  7. kiskanmiyorum cunku nefissizim
  8. bir yere kadar masum kalabilen kufurler
  9. atla gidecegin yere kadar birakayim
  10. yaz yaz bi yere kadar bizi anca asmaalti acar

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» yalinayak basi kabak » windows update uyarilari sirasinda cikan fuck sesi » teknoloji ve tasarim dersi » unutulmayan dizi replikleri » chun li nin donunu gormek icin yep yep cektirmek » show tv nin uefa finalini canli yayinlamamasi » mutlulugun anahtari kucuk seyler » 16 mayis 2008 eskisehirspor diyarbakirspor maci » 1954 » satan is endless satan is timeless » dinsadansdjeveldyrkaar » acik kalmis fermuar » tomas sivok » kahvehane televizyonunun onunden gecmek » devils advocate » okan yuksel » at the end of the rainbow » zihniyet » igrenc basliklar » reklama giren filmin geriden baslamasi » koko » kentucky fried chicken » pondexter » bu dahil butun genellemeler yanlistir » 34 zam 34 » koltuk alti killi olan kizlar » orospu cocuklari » asik olunan kadindan ayrilmak zorunda olmak » kavak yelleri a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa