kisiye 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. her 350 kisiye 1 cami her 780 kisiye bir imam
  2. yuz kisiye sorduk
  3. 100 kisiye sorduk
  4. on bes kisiye saldirdim
  5. kisiye ozel
  6. iki kisiye bir dunya
  7. cennetteki kisiye
  8. 37 bin kisiye is kapisi
  9. hayati bir kisiye endekslemek
  10. 96 dairenin 486 kisiye satilmasi

© 2008 - uludağ sözlük

kisiye başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kisiye ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kisiye nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» star gazetesi » batiskaf » a nick » galatasaray atkisi » genel menajer degil gonul menajeriyim » kac gol attin lan oradan » cirkin oldugunu kabul eden kiz » yaran msn iletileri » her turlu pisirim yapilir » istanbul un otopark sorunu » tanimadigin kizi msn e eklemek » teknik direktor kiyimi » cd eldense » nightwalker » emine senlikoglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » su icerken domalan insan » insanlari super kahramana donusturen bocekler » deniz fenerini unutmayin » bizden kacmaz kameralari » se7en » istanbul arkeoloji muzesi » ask » olasi turk spor gazetesi haberleri » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » kazanan baris olacaksa pkk nin amina koyayim » iset » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » sakin akar uludag sozluk te geceleri sular » isik ver bana » fatihkul