kisisel tin 

kapat
  1. bu tin kişisel varlıkla, kişisel bilincin kendi hakkımızdaki bilinçle ilgilidir. yalnız o sevebilir ve nefret edebilir, yalnız o sorumluluk sahibi olabilir. kişisel tin varlığın temelini teşkil eder. ***
    #968307 (marla singer, 08.12.2006 16:27)

© 2008 - uludağ sözlük

kisisel tin başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. kisisel tin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu kisisel tin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bobross » 50 karakter » army of me » ayva cicek acmis » the fountainhead » sevgilinin ateist olmasi » tandir ekmegi » fenerbahce taraftari » buzlu » 6 ekim 2008 besiktas hacettepe maci » sorumluluk benim » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » yaklasmakta olan ekonomik kriz » milan baros » polo garage » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » kinis » iri memeleri olan kiz » riders on the storm » yaran yanlis okumalar » if i go away » 9 teroristin cesedi bulundu » wannsee konferansi » sevgilinin inatci olmasi » bilyoner » amare stoudemire » shy » birol guven in lost senaristi olmasi » tayyip oglunu askere gonder » dungeon siege » bir sozluk celebritysi olarak guiza